Румен Петков: Обединените патриоти отдавна доказаха, че нито са обединени, нито са патриоти

  • 19 ноември 2018 09:28

  • 791
  • 3
Румен Петков: Обединените патриоти отдавна доказаха, че нито са обединени, нито са патриоти
© Булфото

Обединените патриоти отдавна доказаха, че нито са обединени, нито са патриоти. Това заяви в своя позиция председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Още преди година и половина, когато се сформираше правителството заявих, че "Обединените патриоти" нито са обединени, нито са патриоти, което вече ясно пролича от поредица техни действия и бездействия", припомни той.

"Преди пет месеца, когато предупредих, че ако се съберат на едно място ще дадат жертви в "жива сила", само два дни по-късно те се сбиха по между си в парламента. Сега заплахата жертвите да станат и още повече придобива все по-обективен характер, с оглед на предстоящото им заседание във вторник", каза още той.

Припомняме, че вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 подаде оставка на 16 ноември. Той депозира оставката при министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, като малко след това от правителствената пресслужба съобщиха, че премиерът я е приел.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
791 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Боби

2018.11.19 | 12:52

3

И този другар все още си мисли ,че е някакьв фактор в политиката.Като пееш Пенкеле,кой те чува.



2018.11.19 | 10:10

2

Румене,вие сте бита карта, по достойно е да изчезнете от съзнанието на народа, той доказа че не е особено паметлив.Гледам и Александър Томов иска да се навре в очите на тъпанарите.

опорна то4ка

2018.11.19 | 09:41

1

Пък АБВ доказаха че не са комунисти, от онези идеалистичните заблудени добри комундели, а са най обикновени ало- измамници, ама неможаха да намамят калпавите и крадливите да гласуват за тях - те си знаят - БСП$ДПС и не рискуват с нови формации

Добави коментар

Водещи новини