Цветан Цветанов направи първа копка на новия многофункционален Градски парк в Петрич и посети строящ се завод в града (обновена+снимки)

  • 27 октомври 2018 14:34

  • 1235
  • 1
Цветан Цветанов направи първа копка на новия многофункционален Градски парк в Петрич и посети строящ се завод в града (обновена+снимки)
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заедно с кмета на Петрич Димитър Бръчков направиха символична първа копка на строителството на новия многофункционален Градски парк в Петрич. Проектът се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие  и е на стойност над 5 млн.лв.

 „С такива проекти, реализирани с финансовата подкрепа на Европейския съюз, подобряваме качеството на живот на българските граждани. Петрич ще се превърне в по-добро място за живеене и в по-гостоприемен град”, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той  подчерта, че е от изключителна важност европейската солидарност, за да се изградят в страната ни важни инфраструктурни обекти като автомагистрала „Струма”. По думите му този стратегически международен път ще даде възможност за повече инмвестиции, развитие на туризма и бизнеса и за разкриването на нови работни места.  „Финансовата стабилност на България даде възможност Петрич да получи над 2 млн. лв. допълнително целева субсидия от държавния бюджет, с които се реализират важни проекти за община Петрич”, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и пожела на строителите на градския парк да работят качествено и в срок.

„След много административни и юридически пречки, които преодоляхме с помощта на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, община Петрич придоби като собственост 54 дка от бившето гранично поделение, на които днес стартираме строителството на парковата зона на Петрич, в която ще се включва музей и спортна зала”, каза кметът на Петрич Димитър Бръчков. По думите му с такива обекти с културен характер и възможности за спорт, игри и отдих, ще се задържат младите хора в Петрич.

Гости на събитието бяха още областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители от ГЕРБ Георги Динев и Александър Мацурев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, кметът на Сандански Кирил Котев и представители на община Серес, Гърция.

По-късно Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посети новостроящия се завод в Петрич на фирма „АББ”.  Това е втората голяма инвестиция на компанията в региона и петата производствена база на „АББ Груп“ в България. Новият завод с площ от 7 400 кв.м. ще произвежда продукти с ниско напрежение за АББ и ще създаде още 420 работни места, когато започне работа на пълни обороти. Фирмата реализира продукцият си от завода в Петрич в Германия, Италия и други европейски пазари. Над 200 души от региона вече работят в действащата в момента производствена база на „АББ“.

От компанията подчертаха, че са изключително доволни от отношението на общинската администрация в лицето на кмета на Петрич Димитър Бръчков, който е създал походящи условия и прозрачни процедури за инвеститорите.
Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа сподели, че това разширяване на компанията с откриването на нови работни места и създадените добри условия за работа ще са тласък за развитието на община Петрич.

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tsvetan lazarov spasov 7406087068

2018.10.27 | 19:30

1
vish znaesh kadesi v kutiata bokluk

Добави коментар

Водещи новини