Коалиционният съвет обсъжда рокадите в кабинета, поискани от премиера Борисов

  • 17 септември 2018 06:13

  • 2733
  • 5
Коалиционният съвет обсъжда рокадите в кабинета, поискани от премиера Борисов
© Novini.bg

Коалиционният съвет ще обсъжда рокадите в кабинета, поискани от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след трагедията край Своге.

Днес се очаква да стане ясна новата номинация за министър на транспорта. Кандидатът за поста Александър Манолев поиска да се оттегли заради медийни публикации.

Смяната на министрите трябваше да бъде гласувана още миналата седмица, но отказът на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да подпише указа за освобождаването на Младен Маринов като главен секретар на МВР отложи разглеждането в парламента.

Младен Маринов трябва да освободи поста на главен секретар, за да може да оглави вътрешното министерство на мястото на Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018. Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на обаче не даде съгласието си.

По-късно стана ясно, че има проблем с още една номинация, тази на Александър Манолев. Той отказа да смени Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета в транспортното министерство след медийни публикации.

Третата смяна трябва да бъде в регионалното министерство. Въпреки че строителният бранш подкрепя настоящия министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, се очаква постът да бъде зает от депутата Петя Аврамова. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
2733 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.09.17 | 18:54

5
Какъв коалиционнен съвет бе баце ???? Колко пъти трябва да ви се повтаря че той е не НЕЗАКОНЕН ???????
Едо

2018.09.17 | 09:38

4
ВИЕ, КОИТО НЯМАТЕ АРГУМЕНТИ, КОГАТО СЕ ВИДИТЕ ПРИТИСНАТИ ДО СТЕНАТА, СТЕ ПО-ЛОШИ ОТ НАЙ-ОТРОВНИТЕ ЗМИИ. В БЕЗСИЛНАТА СИ ЗЛОБА, ХВЪРЛЯТЕ ОБИДИ И ХУЛИ НАЛЯВО И НАДЯСНО, И ПО НАЙ-БЕЗСРАМЕН НАЧИН СЕ ПСУВАТЕ И РУГАЕТЕ. СТАНАХТЕ ИЗВЕСТНИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, КОЛКО ВЕЛИКИ ДЕМОКРАТИ СТЕ, ХАИМАНИ С ХАЙМАНИТЕ ВИ. ТОВА НЕ ВИ Е У ВАС, ДА ИЗХОЖДАТЕ ДУХОВНИТЕ СИ ФЕКАЛИИ КАКТО ВИ ПАДНЕ. ,,Не се впрягай със ЗЛИЯ. Остави го и подмини. Защото, той не знае на какъв дух е, а злите му думи са примка за самия него".

2018.09.17 | 08:41

3
Обсъждайте и вземете мерки за ТЕЦ Варна ,а не да се занимавате с глупости и с мижитурки по улиците и хотелите.БСП-ДПС окрадоха държавата .Защо властта и политиците идиоти мълчат
Пришалец

2018.09.17 | 07:06

1
Кой е този чер мангал ?

2018.09.17 | 08:13

2
хас мокар трол червен! манго си ти

Добави коментар

Водещи новини