От ВМРО коментираха раздорите в коалицията между "Атака" и НФСБ (видео)

  • 17 октомври 2018 09:55

  • 1101
  • 2
От ВМРО коментираха раздорите в коалицията между "Атака" и НФСБ (видео)
©

За нас от ВМРО най-важното е да има патриотична организация в България. Винаги сме споделяли това мнение. Запознати сме и с позицията на НФСБ, и с позицията на "Атака". Нямаме желание да взимаме страна. Няма да влизаме в диалог и няма да коментираме противоречията между нашите партньори. Достатъчно неприятно е това, което се случва. Притеснени сме, че може да се разруши нещо, за което толкова много сме работили. Незряло е да се разрушава едно такова патриотично формирование.

Това каза зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов, който е представител на ВМРО в коалицията. Той коментира набиращия скорост скандал в коалицията ОП между "Атака" и НФСБ. Припомняме, от вчера в ефира на телевизия "Алфа" текат надписи, които обвиняват вицепремиера и председател на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, че е "човек на Сорос". В отговор на това депутатите от НФСБ снеха доверието си от председателя на ПГ на ОП и лидер на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, като го обвиниха, че "работи само за интересите на Русия".

"Ще търсим коалиционен съвет. Там е мястото за диалог и там ще представим нашата позиция. Искаме да запазим коалицията, правителството да бъде стабилно и държавата да върви напред", лаконичен беше Искрен Веселинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1101 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пенчо

2018.10.17 | 10:26

2
истината е че не ви се пуска кокала
червен боклук

2018.10.17 | 10:08

1
бялата златка да го смучи

Добави коментар

Водещи новини