Георги Пирински с тежка атака към Нинова и ръководството на БСП

  • 12 октомври 2018 18:50

  • 1200
  • 6
Георги Пирински с тежка атака към Нинова и ръководството на БСП
©

В документа, който депозирахме пред ръководството на партията, става дума за позиция. Хората, които сме подписали този документ, нямаме за цел да атакуваме лидера на партията Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Говорим за една груба намеса във в-к "Дума". Вестник "Дума" е много важна част от партията и не може така да се подменя главният редактор. Говори се, че изданието не било опозиционно, но съмненията са съвсем други.

Това каза в предаването "Още от деня" евродепутатът от БСП Георги Пирински. "Националният съвет на партията е органа, който трябва да взима политическите решения. Това напоследък въобще не се ползва. Не може от днес за утре да се реши, че главният редактор на в-к "Дума" не става. Що за практика е това? В момента Нинова прибягва до старата тактика - дайте да не говорим по същество, а да обвиняваме и нападаме тези, които имат различно мнение. Що за мислене може да породи хипотеза, че сред нас има олигарси и хора, готови да сключват сделки с управляващите. Това е недопустимо. Зад документа стоим с имената си и е несериозно да се говори за такива неща. Националният съвет не говори по същество и мълчи", категоричен беше Пирински.

"Не мога да коментирам мотивите на вота на недоверие. Не участвам в тяхното изготвяне. Според мен парламентарната трибуна може да се използва, за да разгласяваме своите идеи и "Визия за България". Да, БСП в момента е опозиция, която стресна управляващите, но за съжаление не можем да се превърнем а убедителна алтернатива на сегашното управление. Това е притеснителното. Позицията на партията за Истанбулската конвенция буди силни съмнения и недоумение сред нашите европейски партньори. Темата за Истанбулската конвенция не беше обсъдена в Националниясъвет. Тезите за конвенцията първоначално бяха изказани еднолично от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Ако трябва да се вгледаме в Унгария, ще видим една привидна добра система. Реално там на власт е една върхушка, която инжектира много вреден национализъм в унгарското общество и печели от това, че е на власт. Това не трябва да допускаме да се случва в България. Аз не участвах в гласуването на доклада за Унгария в Европарламента. Ако бях там, щях да гласувам "за" доклада и "против" Орбан", разкри Георги Пирински.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1200 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ловецът на комунисти

2018.10.12 | 18:55

1
Болшевишко-юдейски боклук.
гост

2018.10.12 | 20:02

2
До сега не се обаждаше,защото получаваш тлъстата си заплата в ЕС и сега към края си реши да критикуваш,защото се намери човек да ви издуха вечните управляващите в БСП и съсипването и сега сте готови наново да я съсипете,заради личните си интереси

2018.10.12 | 20:24

3
Пирински да си направи своя партия, по-скоро център в дясно и да си изживее живота спокойно.

2018.10.13 | 05:19

4
Това се оказва овладяване на една медия от Корнелия. След като ще си има нейна телевизия и е нужен и вестник, та да може спокойно да си лъже на воля....
лаби-баби

2018.10.13 | 10:48

5
От както свят-светува най алчните,безскруполнии и злонамерени представители на човешкия род драпат за власт и облаги!Затова трабва от време на време народа да ги съветва с тоягата иначе се самозабравят!
Рилска

2018.10.13 | 18:03

6
Към този господин:
Колко е средната заплата в Унгария? Колко е най-ниската заплата там и най-ниската пенсия?
Има ли демографски колапс там? Какви са инвестициите в Унгария, какъв е ръста на икономиката? А процента на безработицата? Какво е производството?
Бягат ли унгарците да търсят препитание на Запад, като обслужващ персонал? Ами то от такива управляващи, като този Пирински, България е най-бедната страна в Европа.
Пирински не може да стъпи на малкия пръст на Орбан...
Хрантутник от държавната власт... вече десетилетия... Какво направи този за България??????

Добави коментар

Водещи новини