В ГЕРБ се чудят как БСП раздава морал и коментира къде на човек му "пада ченето"

  • 29 август 2018 08:13

  • 2488
  • 6
В ГЕРБ се чудят как БСП раздава морал и коментира къде на човек му "пада ченето"
©

Александър Ненков от ГЕРБ попита Явор Божанков от БСП в сутрешния блок на Нова телевизия как социалистите смеят да раздават морал при условие, че дори тухла върху тухла дори не са положили.

Причина за този въпрос бе лошото състояние на пътя край Своге, където в събота вечерта стана изключително тежка катастрофа с автобус, при която загинаха 17 души, а 21 бяха ранени.

Според БСП състоянието на инфраструктурата в България е изключително голяма тема и не е нужно някой да е експерт, за да разбере, че пътни участъци не са направени качествено, след като му „пада ченето“ като минава по тях.

В отговор на коментара на Божанков депутатът от ГЕРБ заяви, че именно неговата партия е тази, която винаги е заявявала и заявява, че никой няма да бъде пожален, ако е извършил нередности.

„Смятам, че ако изграждането на един път започва при управлението на едно правителство и завършва при управлението на друго, трябва да търсим отговорността и в двете страни”, каза още Ненков. Според него, ако пътят през Искърското дефиле е бил обезопасен, до трагедия нямаше да се стигне.

Относно липсата на маркировка в участък от пътя на смъртта Русе – Бяла, където все още се извършва ремонт, но табели няма, а само знак за ограничение на скоростта, Александър Ненков заяви, че институциите най – вероятно ще се сезират веднага след сигнала на репортер на Нова телевизия, а той самият пое ангажимент да провери случая след края на участието му в сутрешния блок.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2488 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ан справедливостта

2019.02.26 | 20:53

6

Този толкова ли е природно тъп или е ходил и на курсове? Тази седмица счупи тъпометъра . И като имате впредвид ,че е един от най-умните в ГЕРБ, представете си масата. Отдавна трябваше да се отървем от тези малоумници и ги изпратим в историята. Жалко за България.

Чук чук

2018.08.29 | 12:32

5
бахти е бесрамната маймунска физономия
Умник Гюро

2018.08.29 | 11:03

4
Българският народ все още чака предателите-комунисти да получат заслужените си присъди заради геноцида, довел България до ръба на унищожение. За тях не трябва да има закрила и пощада!
Хаха

2018.08.29 | 09:15

3
Тоя келеш да отива да пасе овцете, защото е неук, неграмотен и посредствен.
Тагава наглост. Да каже колко имоти и пари има и как ги е придобил. Мафия.
nix

2018.08.29 | 08:55

2
това момче вече седмица го гледам се пени по телевизиите но е доста слаб актьор
МАФИЯТА Е ЕДНА

2018.08.29 | 08:52

1
а тятъра е за само за пред публиката.

Добави коментар

Водещи новини