Цвета Караянчева: Само когато сме заедно и пазим традициите си, можем да оцелеем като нация

  • 15 юли 2018 20:01

  • 2443
  • 4
Цвета Караянчева: Само когато сме заедно и пазим традициите си, можем да оцелеем като нация
© Народно събрание

Само когато сме заедно и предаваме нашите традиции и фолклор на следващите поколения, можем да оцелеем като нация, заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на среща със самодейци в с. Невша, община Ветрино. Тя посети Народно читалище „Нива 1901”, където я очакваха местният фолклорен състав и неговият ръководител Георги Бонев, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В края на юни самодейците от Невша посетиха парламента и отправиха покана към Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на да им гостува при предстоящата си визита във Варненска област. Днес тя беше приветствана в селото от кмета на община Ветрино д-р Димитър Димитров и кмета на Невша Зоя Атанасова.

„Читалището ни е основано през далечната 1901 г. и е най-старото в община Ветрино. Гордеем се да бъдем част от единствения самодеен сатиричен състав в Североизточна България, с който сме донесли на своя роден край много грамоти и награди, предстои ни да участваме и във фолклорния фестивал в Карнобат”, разказа Георги Бонев.

Читалищата са съкровищници, които съхраняват знанието и традициите, България има нужда от сърцати хора като Вас, отбеляза Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. „Продължавайте да пазите българския дух! Предавайте на своите деца и внуци богатството на българския фолклор”, пожела тя на самодейците в летописната книга на читалището.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разгледа и православния храм „Св. Атанасий” в Невша, където отец Георги й разказа за извършеното цялостно обновяване на църквата.

По-рано председателят на НС посети и Ветрино. Заедно с народни представители бяха дискутирани националните политики в областта на културата и образованието.

Тази вечер Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще присъства на тържествената церемония, с която в Летния театър във Варна ще бъде открит Международният балетен конкурс. Председателят на парламента е патрон на Варненската балетната олимпиада, която е най-старият и най-престижният балетен конкурс в света.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2443 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.07.16 | 06:53

4
Там където мафията си има държава, тогава най-милото им е държавата и начело си поставят debilni lesbiiki, като тая и бeзмозъчни pederasti, като Борисов! Бог да ни пази!

2018.07.15 | 21:11

3
Отдавна не сте нация а сте сган и паплач

2018.07.15 | 20:20

2
вече са чал, много се размириса на фекали
ii

2018.07.15 | 20:15

1
Долна лъжкиня!Джендърството не е наше ,а искате да ни го наложите.А ми гейските ценности?Нима в Болярово хората бяха чували за джендърските истории?

Добави коментар

Водещи новини