Ген. Попов: Няма опасност Българската армия да не изпълнява задълженията и задачите си (видео)

  • 09 юни 2018 18:34

  • 5411
  • 4
Ген. Попов: Няма опасност Българската армия да не изпълнява задълженията и задачите си (видео)
©

Искам да поздравя БСП за позицията им да подкрепят проектите за модернизация на армията.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ ген. Константин Попов. "Временната комисия за изтребителите бе създадена, защото бяха открити много пропуски и грешки от страна на служебното правителство. Комисията не решила нищо. Правилно е да се каже, че Народното събрание реши да се отвори нова процедура за закупуването на самолети. Изтребителите МиГ 29 могат да останат на въоръжение до 2030 година и псотепенно ще излизат от употреба. Можем да търсим механизъм за продажбата на тези самолети. Флотът няма да остане като сирак. Има проект за модернизация и за ВМС. Надявам се той да мине през парламента до края на месец юли. Много е важно трите проекта да вървят в синхрон", заяви ген. Попов.

"Няма опасност Българската армия да не изпълнява задълженията и задачите си. Това се дължи и на факта, че отпуснахме допълнителни средства за заплати. Приемането на проектите също спомага. Няма риск и за мисиите в чужбина", категоричен беше депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5411 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.06.11 | 15:48

4
Всичко зависи какви са целите. Ако целта е да отразим турско нашествие, армията за нищо на става. Ако целта е да се осигурят заплати и пенсии на голяма група тунеядци, армията отлично се справя.
DDD

2018.06.10 | 00:53

3
Герберска отрепка лъжлива , като цвъки ! Армията ни е в трагично състояние,маломерна и безсилна !
Наталья

2018.06.09 | 21:56

1
Здравейте)
Аз съм много привлекателно и секси момиче.
Харесва ми да пътувам
Търся човек, който да ме покани.
Покажете страната или града.
Моите интимни снимки на сайта >>>> http://lovechat.usa.cc
Рошко Плювналиев

2018.06.10 | 00:38

2
Колежке Наталия, то и аз исках да ме плющят за пари в началото ама вече понатрупах достатъчно и свикнах да давам на аванта. Бай да уей, много разнообразително и яко си изкарахме двете със секси Банова вчера на прайда.

Добави коментар

Водещи новини