Каракачанов за Марешки: Да си пие хапчетата и да не се занимава с армията

  • 30 май 2018 13:39

  • 2581
  • 3
Каракачанов за Марешки: Да си пие хапчетата и да не се занимава с армията
© Булфото (архив)

Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 да си пие хапчетата.

Такъв съвет отправи вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по адрес на зам.-председателя на парламента и лидер на партия "Воля". Припомняме, вчера Марешки и депутати от партията му внесоха в деловодството на Народното събрание проект на решение за мораториум върху разходите за въоръжаване. Днес лидерът на "Воля" призова от ефира на Нова телевизия да не се харчат пари за "луксозни" военни играчки и дори се закани да иска оставката на Каракачанов заради планираната модернизация на армията.

"Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 разбира от лекарства и е по-добре да си пие хапчетата, вместо да се занимава с българската армия", обяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по време на откриването на военното изложение "Хемус – 2018" в Пловдив, предаде Канал 3. Военният министър откри изложението заедно с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Форумът е под мотото "Отбрана, тероризъм и сигурност". То ще продължи до 2 юни и е под патронажа на Министерството на отбраната и Министерство на икономиката. Традиционното изложение се провежда през две години и цели да срещне производители и търговци на военна техника и да стимулира военната промишленост. На тазгодишното изложение са представени 17 държави, над 70 изложители, повечето от които български. Има представители от НАТО и на Европейската агенция за отбрана.

По този повод Каракачанов обяви, че е настъпило златното време за българската отбрана заради гласуваните наскоро два проекта за модернизация на армията, свързани с новия изтребител и новата техника за сухопътните войски. До седмица ще бъде гласуван и третият проект за модернизация на военноморските ни сили.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2581 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.05.30 | 14:04

1
Цървули!!!И Каракачанов и Марешки си имат своите аргументи!!!Не може без качествено образование и здравеопазване,но и без добре въоръжена армия не може!!!Проблема е,че тези двамата са готови да гепят парите независимо за какво ще бъдат отпуснати!!!

2018.05.30 | 18:07

3
аве ей ти голям разбирач ми се бараш ве ей
mp

2018.05.30 | 16:43

2
kolega ot krupnik vseki si zashtitava komisionnite te nali za tova sa vav tova pravitelstvo da okradnat kakvo mogat.

Добави коментар

Водещи новини