Михаил Миков: БСП се управлява еднолично (видео)

  • 25 октомври 2017 08:01

  • 6774
  • 8
Михаил Миков: БСП се управлява еднолично (видео)
©

В партията водим безсмислен дебат дали да бъдем в коалиция с ГЕРБ. Те си имат своята коалиция, а ние сме опозиция.

Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият председател на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. "ПГ на БСП търси пътя си. Има закони, които още не са внесени. Темпото е незадоволително. Говоря като цяло. Навсякъде в демократичните държави парламентът е законодателн орган. В момента там гледаме предимно скандали и политически сблъсъци. НС е в дълг към обществото. Диксусиите трябва да се изнесат в парламента, а не в медиите. В предишното НС имахме ясна позиция за антикорупционния закон. В момента дебатите се прехвърлят върху маловажните проблеми, като това кой ще назначава антикорупционния орган. Важният въпрос е как ще се постигнат резултати в борбата с корупцията, защото никой не отрича, че това е основен проблем. Има достатъчно структури за борба с корупцията, които просто трябва да се напънат и да заработят", категоричен беше той.

"Има достатъчно аргументи, че БСП се управлява еднолично. Последното доказателство за това е решението за Конгрес. В пространството се прокарва тезата, че има един много лош Национален съвет, а в същото време ръководството на партията е в един абстрактен диалог с членската маса на партията. Много често има скандали с управляващите, които за съжаление замазват истинските проблеми на България. Защо никой не спори за демографската криза, проблем, който е основен за държавата. Водят се спорове за Хасково, дали да бъде купен "Грипен". На БСП не й отива да бъде милитаристична партия и да се намесва в тези скандали за изтребителите", завърши Миков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6774 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Мавъра

2017.10.28 | 16:04

8
Не плюйте по Курнелка ! За сега добре се справя със задачата , която тайно съм и поставил -- да разбие гнусната крадлива секта БСП .
Не нам тия!

2017.10.28 | 16:04

7
Когато ти беше на власт,освен да натаманиш некадърните си роднини на синекурни длъжности,с друго не се занимаваше. Сега,от политическото бунище е лесно да критикуваш.

2017.10.28 | 16:04

6
Миков, БСП тръгна в правилната посока, успокой се малко.
GOGO

2017.10.28 | 16:04

5
СТАНИШЕВ Я ИЗГОНИ КАТО ЗАМ МИНИСТЪР НА Р . ОВ ЗА КОРУПЦИЯ А ВИЕ Я НАПРАВИХТЕ ШЕВ НА БКП / БСП . СИНЯТА ПРИВАТИЗАТОРКА НА МАВЪРА . ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРША .
СИМО

2017.10.28 | 16:03

4
Изгонена от СЕРГЕЙ ЗА КОРУПЦИЯ , борец срещу корупцията .
ЕООД БСП НИНОВА-ДОБРЕВ

2017.10.28 | 16:03

3
ДРУГАРКО НИНОВА, ЗАЩО НАПРАВИ БСП ЕДНОЛИЧНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО СОБСТВЕНОСТ НА К. НИНОВА И К. ДОБРЕВ ? ЕТО ТОВА ИСКАМЕ ДА НИ ОТГОВОРИШ НА КОНГРЕСА. КАК ИЗГОНЕНА ОТ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ ЩЕ СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА.
гост

2017.10.28 | 16:03

2
Добре е когато критикуваш г-н Миков да се обърнеш назад и да видиш как ти управлява партията,превърна я в нищо,почти я разтури ,слугуваше на Бойко и сега понеже не си депутат,няма откъде да смучеш,критикуваш.Теб не те интерисува БСП,а личната изгода
Георгиев

2017.10.27 | 19:58

1
Да я закрият като се управлява еднолично !!! Стига с тия еднолични управления, че ми писна на дедов.. !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини