Валери Жаблянов: Подводните течения в БСП са надводни течения

  • 27 октомври 2017 19:29

  • 2430
  • 1
Валери Жаблянов: Подводните течения в БСП са надводни течения
© БНТ

Подводните течения в БСП са надводни течения, всичко се вижда. Така коментира заместник-председателят на Народното събрание и депутат от „БСП за България“ Валери Жаблянов темата дали част от вътрешнопартийните решения не се крият и какво е положението на партията.

"Не упрекваме никого, че участва в политиката, и че дава мнение. Не съм сигурен, че е има ясна разделителна линия на опозиция в партията. Тя се управлява чрез бизнес лидерство и политическо лидерство. БСП може да има разнолико ръководство", категоричен беше той.

"Трябва да се засили колективният характер на БСП. Там е силата. Да бъдем по-активни в работата си. Но това зависи от общия климат вътре в партията", допълни още депутатът.

"Констатацията на Стефан Данаилов е правилна. Не смятам за уместно да се водят военни действи вътре в партията, дори и в държавата. Все още има какво да се направи, за да посочим недостатъците на управляващите, а те са много. В Народното събрание, парламентарната група работи много усилено. Не се изчерпваме само с рисунки по телевизията. Дано утре на Конгреса да се покажат недостатъците на партията, и да ги прекратим", пожела си Жаблянов.

"Това действие се очакваше. Предстоят тежки месеци за Каталуния. Държавните въпроси се решават спрямо Конституцията. Въпрос на принципи е как се изграждат държавите", заяви той във връзка с независимостта на Каталуния, която бе обявена преди броени часове.

"Стана голяма трагедия, не може съоръжения които са частна собственост да са безпризорни. Каква сигурност може да има, щом всичко се дава на частни собственици - училища, охраняване, язовири", коментира още Валери Жаблянов наводненията в област Бургас.








 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2430 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.31 | 18:27

1
марш в сибир -

Добави коментар

Водещи новини