ГЕРБ-Ботевград изключи Филип Филипов, Цветан Цолов и Еленко Иванов от групата общински съветници

  • 28 септември 2017 17:47

  • 1756
  • 2
ГЕРБ-Ботевград изключи Филип Филипов, Цветан Цолов и Еленко Иванов от групата общински съветници
© Novini.bg

Ръководството на ГЕРБ-Ботевград свали доверието си и изключи от групата на ГЕРБ в Общинския съвет Филип Филипов, Цветан Цолов и Еленко Иванов.

Мотивите за това са системните действия на въпросните общински съветници, компрометиращи политиката и репутацията на ГЕРБ. Чрез тях тe нарушават нормите на човешката и политическата почтеност, която дължат на гражданите, гласували за ГЕРБ.

В декларацията на ГЕРБ-Ботевград се посочва, че взаимното доверие между партията и гражданите е резултат от всекидневни усилия в продължение на дълги години. „Недопустимо е който и да е да унищожава доверието към ГЕРБ и към институцията Общински съвет, както и да подменя избора на гражданите“, се казва още в документа.

От ботевградската структура на ГЕРБ призовават вече изключените от групата на партията Филип Филипов, Цветан Цолов и Еленко Иванов да напуснат Общинския съвет, тъй политическият морал го изисква и налага.

Последвайте канала на

Novini.bg
1756 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
за почтеност

2017.10.01 | 13:50

2
трябва да изключат всички от сектата герб.
321

2017.09.29 | 11:07

1
а бе цялото ръководство на герб Варна трябва да бъде ИЗРИТАНО заедно с кмета, тим и руската маф.я - ама КОЙ ще го направи

Добави коментар

Водещи новини