Общински съветник в Хасково: Кметът Добри Беливанов абдикира от предизборните си обещания

  • 29 септември 2017 08:00

  • 2684
  • 1
Общински съветник в Хасково: Кметът Добри Беливанов абдикира от предизборните си обещания
© Нова телевизия

Кметът Добри Беливанов абдикира от предизборните си обещания и от партия ГЕРБ, затова решихме да свалим доверието от него. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия общинският съветник в Хасково Димитър Шалапатов.

За миналата година в общината има над 140 млн. лв. инвестиции, които са благодарение на депутата Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и зам.-кмета Евгени Консулов, посочи Шалапатов.

Градът ни е малък и ако смятаме, че кръг хора, които са в близки отношения с един политик, не трябва да работят в общината, не е нормално, заяви общинарят. Той е категоричен, че в общината няма преразпределение на пари заради роднински назначения.

Общинският съвет гласува важните за града решения, а кметът ги изпълнява. Служителите, които работят в общината и са познати на даден политик, не могат да влияят на кмета, каза още Димитър Шалапатов.

Зая нас тази ситуация не е изненада. Факт е, че 2 г. тези хора незаконно заемат длъжности, без конкурс, коментира общинският съветник от "Коалиция за Хасково".

За шуробаджанащината в община Хасково се заговори още през месец март, каза общинският съветник от БСП-Хасково Антон Атанасов. Естествено, че в случая става въпрос за конфликт на интереси. Зад цялата тази истоиря прозират лични интереси -обществените поръчки и свързаните с тях парични средства, заяви Атанасов.

По думите му бизнесмените Иван Стаматов и Величко Минев, за които от ГЕРБ твърдят, че са в близки отношения с кмета Добри Беливанов нямат нищо общо с червените.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2684 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.02 | 00:00

1
До ПЕТКО ПЕТКОВ. Господин Петков, вие сте един дезертьор от родината си, гледате си само вашият интерес, за това не изказвайте тъпото си мнение.

Добави коментар

Водещи новини