Цветанов се срещна с представители на протестантската общност (снимки)

  • 27 септември 2017 13:41

  • 1603
  • 1
Цветанов се срещна с представители на протестантската общност (снимки)
© Фейсбук

Днес се срещнах с представители на протестантската общност от цялата страна. Те бяха на посещение в парламента по покана на народния представител от ГЕРБ Спас Гърневски. Това написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Благодарих им за срещата и за усилията, които полагат особено по темата с интеграцията на ромската общност. Споделих, че като вицепремиер и министър на вътрешните работи лично съм се уверил в уменията и способностите на протестантската общност по отношение на интеграционните процеси. Те от своя страна изразиха благодарността си за реализираните политики от ГЕРБ и правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Заявих още, че заедно можем да постигнем по-добро развитие на страната ни. Като пример посочих организираната от ГЕРБ преди няколко месеца кръгла маса, в която участваха завдно представители на православната, протестантската и католическата църква, на мюфтийството и на еврейската духовна общност", пише Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1603 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.09.27 | 20:40

1
Цветанов стана и ходи да пика /за акане още не сме информирани!/. После ходи да хапне. След като хапна - ходи да ака. След като се изака - пак седна да хапне, `щото беше загубил калории. След като хапна /пак/, Цвъце го напъна /пак/ и отново отиде да ака... и така целия ден! /Очаквайте п

Добави коментар

Водещи новини