Цветанов: Европейските проекти ще дадат силен тласък на община Вълчи дол

  • 29 септември 2017 17:47

  • 1482
  • 4
Цветанов: Европейските проекти ще дадат силен  тласък на община Вълчи дол
© ГЕРБ

Започнатите европейски проекти ще дадат силен тласък за развитието на община Вълчи дол.

Това коментира на среща с жители на село Червенци зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той посети селото заедно с областния координатор и кмет на Варна Иван Портних, кандидата за кмет на ГЕРБ на Вълчи дол - Георги Тронков и общинския ръководител на ГЕРБ-Вълчи дол Димитър Тодоров, съобщиха от пресцентъра на партията. „Ангажиментите, поети пред жителите на общината, трябва да бъдат изпълнени”, коментира Тронков и благодари на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за съдействието, което общината е получила от държавата за реконструкцията на околовръстния път. „Георги Тронков е отговорен човек, който има опита и енергията да продължи започнатите проекти и те да бъдат успешно реализирани до края на мандата”, увери Иван Портних.

Цветанов изтъкна, че ГЕРБ се грижи за устойчивото развитие на общините и призова хората да гласуват разумно на 8 октомври, когато се провеждат избори в две общини и осем населени места в страната. „ГЕРБ е партията, която може да управлява и да постигне стабилност в държавата и реална легитимация в международен план. Усилията страната ни да бъде център на сигурността се оценяват високо от нашите партньори”, заяви Цветанов. Той припомни, че Западните Балкани са основен акцент на предстоящото българското председателство на Съвета на ЕС, а наскоро в Солун бе подписан договор за жп линия, която свързва Егейско, Черно море и Румъния.

„Това ще даде тласък за развитие на целия регион. Силен заряд Северна България ще получи и от реализацията на АМ „Хемус”, която е приоритетен обект”, каза Цветанов. Той припомни, че правителството работи за подобряване благосъстоянието на хората, като изтъкна, че се очаква страната ни да приключи годината с икономически ръст от 3,9 % и под 7 процента безработица, а минималната пенсия ще достигне 200 лв. за 824 000 български пенсионери от 1 октомври.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отчете, че в резултат от предприетата политика в сферата на образованието около 9000 деца вече са се върнали в образователната система. Той изтъкна и подкрепата за Варна, в резултат от която в рамките на година в областния център ще влязат над 150 млн. лв.

„Видимият напредък ще продължи и ще стигне и до Вълчи дол”, категоричен бе той. Цветанов призова хората да гласуват на 8-ми с номер едно, защото номер едно е мястото, което приляга на ГЕРБ. Цветанов апелира жителите на Вълчи дол да не се поддават на популистките и спекулативни изказвания на представителите на опозицията. „Власт не се печели с омраза, силата на партията е да прави реални политики за хората”, заключи той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се ангажира да съдейства за ремонт на читалището в с. Червеници. Председателят на ПГ на ГЕРБ и Иван Портних получиха от жители на селото красиви картини за спомен.

"Околовръстният път на Вълчи дол е доказателство, че  ГЕРБ изпълнява ангажиментите си. Отсечката, която беше в изключително лошо състояние, вече се ремонтира", каза още той. Цветанов извърши оглед на трасето заедно с областния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, както и с кандидата на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Георги Тронков и общинският ръководител Димитър Тодоров.

Реконструкцията беше едно от предизборните обещания на ГЕРБ и със съдействието на правителството отсечката от 1,2 км се преасфалтира. Стойността на инвестицията е 400 000 лв. Кандидатът за кмет на Вълчи дол изтъкна, че при доброто сътрудничество между местната и централната власт резултатът е налице. Това ще бъде формулата за работа в общината и занапред.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1482 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.10.02 | 12:47

4
Европейските проекти ще дадат силен тласък ЗА ДА КРАДЕМ КРАДЕМ
ГЛАСУВАЙТЕ МУ .......ХОХОХО

2017.10.02 | 12:47

3
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ. УБИЙ ТАЯ МРЪСНА ГАД И СПАСИ НАРОДА ОТ ТИЯ ИЗЕДНИЦИ И МАФИОТИ БИВШИ КОМУНИСТИ....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ. УБИЙ ТАЯ МРЪСНА ГАД И СПАСИ НАРОДА ОТ ТИЯ ИЗЕДНИЦИ И МАФИОТИ БИВШИ КОМУНИСТИ....

2017.10.02 | 12:47

2
Знаем ги тези проекти пътеки за милиони левове аман от крадливото племе наречено Герб!

2017.10.02 | 12:47

1
СЪБРАЛ 20 ЧОВЕКА ОТ ЦЯЛ ВЪЛЧИ ДОЛ.ПОРЕДНАТА ПР АКЦИЯ.

Добави коментар

Водещи новини