Станишев: България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединяване към Шенген

  • 15 септември 2017 20:36

  • 2361
  • 2
Станишев: България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединяване към Шенген
© Булфото (архив)

България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединяване към Шенгенското пространство. Правителството ни трябва да има ясен план за влизане в еврозоната.

Това заяви в Ямбол президентът на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ и евродепутат Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, цитиран от БТА. Изказването на германския вътрешен министър Томас де Мезиер, че не вижда възможност за бързо присъединяване на България и Румъния в Шенгенската зона, той определи като "скандална дискриминация и антиевропейско поведение, такива изявления най-много нарушават и подкопават доверието в Европейския съюз".

"Присъединяването към еврозоната е много важно за България и ние трябва да имаме национално решение и план, тъй като това е ядрото на интеграцията в Европейския съюз", допълни той. В Ямбол Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на откри офис на европейските социалисти и се срещна и разговаря с граждани.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2361 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.12 | 14:20

2
ХОРА МЛАДИ В ПОРОБЕНАТА НИ РОДИНА НЯМА И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ МИНАВА БЪЛГАРЧЕТАТА ЩЕ СЕ РАЖДАТ ИТАЛИАНЧЕТА,ИСПАНЧЕТА ,ВЕЛИКОБРИТАНЧЕТА ,ГЕРМАНЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ...А ОКУПИРАНАТА НИ РОДИНА ЩЕ Я ЗАВЕЩАЕМ НА ЦИГАНЧЕТАТА ..А КРАВИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ ГОСПОДАРИТЕ....
Хитър Петър

2017.10.12 | 14:20

1
Теб кой те пита бе? Не разбра ли, че не искат България в Шенген?

Добави коментар

Водещи новини