Антикризисната политика е мотивът за вот на недоверие

  • 02 юни 2011 17:07

  • 546
  • 3
Антикризисната политика е мотивът за вот на недоверие
© Интернет

Това решение бе съобщено с половин уста след първите консултации между двете партии по темата вчера.

На тях левицата отиде с намерение да предложи именно икономическата и социалната управленска политика като мишена на вота. ДПС пък ден по-рано заявиха, че искат той да обхваща всички сектори.

“И двете партии споделяме тезата, че кабинетът заслужава вот на недоверие за цялостната политика. Няма спор”, заяви зам.-шефът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. И добави, че вероятно вот по конкретна тема през юни ще предшества друг през юли, пише в. "24 часа".

За целта на вота нямаше разминаване – сваляне на правителството. “То е изчерпано, не може да се справи с кризата, няма европейска визия, налага се едноличен режим”, обясни Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в пък припомни заканите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сам да подаде оставка и подкани ГЕРБ да се определят. На въпрос защо не извикат и тях на консултации, отговори: “Това е интересна идея”.

И ДПС, и БСП били готови за предсрочни избори.

Последвайте канала на

546 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.06.07 | 10:50

3
kato te gledam speca mnogo razbirash ot ikonomika. aide parvo se nauchi i posle si pishi komentarite a i to takova kradene kato na boiko nqma nikade. zashto spored teb se nalivat vsichkite pari za magistrali. kato nqma pari za horata zashto stroim magistrali. tagiva nekadarnici kato teb samo mogat da im vqrvat na teq
до Бойко

2011.06.07 | 10:47

2
По отношение на антикризистната политика имам една идея: Да вземе да ви събере всичките пари дето сте ги откраднали и държавата ще цъфне и ще върже!
speca

2011.06.07 | 10:47

1
айде малко да помислим реално какво представлява кризата накратко =отлив на пари от българия заради фалити на световни банки и не виждам герб какво ви е виновен за това ,а вие когато имахте власт преди кризата какво направихте освен че докарахте държавата до просешка тояга ,а това че продадохте всички енергиини и топлинни източници на часни лица и не български фирми ,незнам с какви очи седите в власта все още но и това ще се промени бъдете сигурни ,а тези нагли заменки пред очите на всички и тази безразборна сеч на най голямото богатство на България нямам думи ,то че не сте българи не сте ама и от по душа не сте ,отвътре сте черна гнус вашта мама мръсна затвор ви трябва на вас а не власт

Добави коментар

Водещи новини