Христина Христова: Кунева ще е успешен президент

  • 02 юни 2011 16:30

  • 1183
  • 2
Христина Христова: Кунева ще е успешен президент
© Интернет

Нашите членове и симпатизанти, безрезервно подкрепят кандидатурата на Меглена Кунева.

Това каза пред КРОСС лидерът на НДСВ Христина Христова.

„Убедени сме, че когато, особено за държавен глава, има по-широка обществена подкрепа, отколкото подкрепата само на една партия, тогава е по-добре за държавата", допълни председателят на НДСВ.


В партията се обсъждат имената на проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, Милен ВелчевМилен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва международни отношения във ВИИ „Карл Маркс“ през 1988, Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в, Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и като кандидат-президенти.

Последвайте канала на

1183 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Панчо

2011.09.11 | 18:03

2
Нали и вие ни управлявахте и видяхме колко сте стока! Я да вземете да си ходите при децата си в чужбина, че на народа му писна да ви гледа физиономиите! НЪДЪСЪВЪ, БЪСЪПЪ, БЪКЪПЪ, БЪЗЪНЪСЪ, ДЪПЪСЪ, СЪДЪСЪ ходете да си строите комунизма на северния полюс! Райско ще ви е там, няма граници няма нищо! В крайна сметка какво му трябва на човек!
!!!!!!!!!

2011.06.12 | 14:50

1
"Ще е успешен президент",но няма да бъде избрана за такава!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини