Симеонов разкри кои може да са министрите (видео)

  • 26 април 2017 08:19

  • 30869
  • 6
Симеонов разкри кои може да са министрите (видео)
© Булфото (Архив)

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 отрече ГЕРБ и Обединени партиоти (ОП) да обсъждат конкретни имена за бъдещи министри. Той дори разкритикува политолозите, които казват, че това не може да е вярно. След като на няколко пъти отказа да разкрие подробности, Симеонов най-накрая повдигна завесата.

"Има изричен текст в коалиционното споразумение, че всяка от политическите сили може да издига кадри, които не са нейни членове. Това могат да са други специалисти", заяви той.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 бе помолен да коментира и скандала Цацаров-Дончев. По думите му не е редно извън кабинета си главният прокурор да прави подобни срещи, но не смята, че това е наказуемо. Допусна, че Цацаров все пак се среща с бизнесмени по време на коктейли или други такива събития.

"Не мога да коментирам, защото не съм присъствал (на срещата, бел. ред.) В сферата на предположенията влизаме и никой не може да каже кое е истина. Много по-важен е въпросът какво става с КТБ", заяви лидерът на НФСБ.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 каза, че недоумява защо през януари срещу КЕВР е започнала проверка. В същото време прокуратурата е неглижирала доклада на Временната анкетна комисия в предишното Народно събрание, което разследваше нарушенията в енергетиката. В този доклад парламентът е отбелязал, че КЕВР не е извършил контрол върху ЕРП-тата.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 реагира остро на изказванията на турския посланик у нас Сюлейман Гьокче. "По българска телевизия да слушам турския посланик", коментира с недоволство политикът. Симеонов даде да се разбере, че не приема критиките на Гьокче. Смята, че въпросът е деликатен, защото с Турция сме съседи, но добави, че "нашето задължение е интересите на България".

"Този същият участваше пряко в предизиборната кампания. И този идва във вашето студио и говори, че Турция била най-големия приятел", коментира Симеонов пред Нова телевизия.

Той обяви, че ще настояват за отстраняването на нашия посланик в Турция Надежда Нейнски заради нарушаване на всякакви норми. Обвини я, че е обикаляла цяла Турция, за да кара хората да подават заявления за гласуване.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
30869 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
НИНОВА И ШАЙКАТА МИЛИОНЕРИ

2017.04.27 | 11:28

6
А КОГА ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ? ЦЯЛОТО ИБ НА БСП -ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ,..... . ВСЕ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. КОГА ТЕЗИ ДРУГАРИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ ЩЕ НАПУСНАТ РЪКОВОДСТВОТО НА БСП ? КАК СТАНАХА СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕ
иВАНОВ

2017.04.27 | 11:28

5
Срам ме е ,ако Валери Симеонов стане министър,това малко човече,трябва да се показва пред Европа........................
Боклук

2017.04.27 | 11:27

4
Валери курво смотана.Пукни ,лъжец,мърляк боклук дилем
Мартин

2017.04.27 | 11:27

3
Не Важно стойността на имуществото ти, а как се разпоредаж с него. Създателите на социализма като концепция за устройство на обществото са били състоятели човеци. В социализма са заложени моралните норми на първите християнски общини, затова са били така жестоко преследв
bivsh atakist

2017.04.27 | 01:59

2
VALERI KURVO DOLNOPROBNA
А МАКСИнистрите???

2017.04.26 | 11:03

1
А МАКСИнистрите???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини