Искрен Веселинов от ОП: За министерства ще се говори след Великден

  • 12 април 2017 07:43

  • 2132
  • 3
Искрен Веселинов от ОП: За министерства ще се говори след Великден
©

Най-важните приоритети вече са договорени с ГЕРБ. Това не означава, че сме направили компромис с обещанията ни. Това каза Искрен Веселинов от Обединени патриоти в ефира на БТВ.

Той увери, че не биха направили прекалено голям компромис. Трябва да се преразгледа политиката на доходите и да се даде шанс на най-бедните. Мерките, които сме предвидили ще засегнат 2/3 от пенсионерите и ще има ръст на пенсиите им. Заложихме поредица от мерки за повишаване на приходите. Волята на избирателя беше да направим компромис. Преосмисля се понятието "замръзяване на доходите". Бюджетът събира повече приходи от колкото са предвидени. Няма да се вдигат само минималните пенсии“, увери Веселинов.

По повод новото управление и форматът му, патриотът каза: „Партиите имат механизми за вземане на решения. Няма да видите полууправление, както с РБ“, увери той. „ОП е формация, която се представлява от трима души. Под споразумението ще има три подписа. Това няма да попречи на изпълнението на ангажиментите, които поемаме. Ако те се изпълняват няма да има проблем с управлението“.

„Голямата част от ценностите ни с ГЕРБ са общи. В сферата на сигурността на практика нямаме различия. Относно упреците, че ГЕРБ са откраднали много от добрите идеи на ОП. това сега помага. Добрите идеи нямат бащи, а е важно как ще се изпълнят. Властта не е фетиш за нас. За министерства ще се говори след Великден“, разкри Искрен Веселинов.

„Всички политически партии трябва да подкрепят важните за държавата неща. Трябва да спре сериозната конфронтация, която виждахме в предишния парламент“, призова той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2132 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
На всички българи-честито!

2017.04.13 | 21:29

2
Новата коалиция "ОБЕДИНЕНИ ИДИОТИ"!След Орешарски , и Борисов седна на златния пръст на Волен!
хахахаааа

2017.04.13 | 21:29

3
ще сяда тиквата свикнал е
Умник Гюро

2017.04.12 | 09:02

1
Печелившата формула за България е: управление на десни и националисти. Всичко останало връща комунистите (Русия) и турците (Турция) на власт. България над всичко!

Добави коментар

Водещи новини