Десислава Атанасова и Калоян Паргов в един глас: Коалиция между нас е невъзможна

  • 11 април 2017 18:59

  • 6504
  • 9
Десислава Атанасова и Калоян Паргов в един глас: Коалиция между нас е невъзможна
©

През миналата седмица от министерството на правосъдието разбрахме, че промените в Изборния кодекс са съгласувани с президентството. Днес чухме, че президентът поздравява министерството. Промените в Изборния кодекс не трябва да бъдат правени от служебно правителство. Тези промени не бяха добре обмислени.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ. Въпросът за уседналостта не е нов. Обсъждали сме го многократно. Ние от ГЕРБ ще инициираме промени в Изборния кодекс за мажоритарния вот. Българските граждани се произнесоха по този въпрос. Следващите месеци ще се дебатират всички въпроси по темата за изборните права, допълни Атанасова.

Днешният жест на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към Корнелия Нинова беше добър, защото зад тях стоят близо един милион българи. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде премиер на всички българи и ние решихме, че идеята втората политическа сила да има председател на НС е добра. Те са преценили, че остават опозиция. Надявам се да открием общи пресечни точки, по които да работим, каза още тя.

Не участвам е преговорния екип, но знам, че на всяка една от двете страни й се налага да прави компромиси. Разговорите продължават. Когато има нещо конкретно, вие ще сте първите, които ще разберат. И двете преговарящи страни правим малки компромиси в рамките на разумното. По този начин запазваме нашата индентичност и предизборни програми, коментира Атанасова преговорите с Обединените патриоти за съставяне на правителство.

Заедно с нея гост беше и Калоян Паргов. Днес чухме от Румен Радев един призив. Това, което наблюдавахме в предизборната кампания, е прецедент. Една чужда държава се опита да се намеси във вътрешните работи на България. Тази тема трябва да бъде дебатирана и подложена на анализ. Всички български граждани имат права и те трябва да бъдат спазвани. Ако въведем уседналост и ограничения за български граждани, които пречат на правата им, ще нарушим Конституцията. Трябва обаче да се възпрат опитите на външна държава да се намесва в нашите работи, категоричен беше той.

Един милион избиратели поискаха от нас промяна. В нашата програма и тази на ГЕРБ има съществени различия. Винаги има теми, по които може да се постигне консенсус и те бяха обсъдени днес. Българското председателство на ЕС е свързано с много големи възможности за нашата държава. Това е нещо, по което можем да се обединим. Ние държим това да се случи в парламента и комисиите на НС. От ГЕРБ проявиха разбиране, каза още Паргов.

За финал и двамата бяха категорични, че коалиция между двете партии е невъзможна.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6504 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Оху Боху

2017.04.18 | 13:58

9
Този руски старшина Радев е най-простия български президент в историята. Такъв Урунгел не сме виждали до сега.

2017.04.15 | 23:47

8
малко омайване на електората , приципи , платформи , важно е послушанието на робите за да върви грабежа
ХИКС

2017.04.15 | 23:47

7
ЩОМ МИ СЕ ЯВИ ГОЛЯМАТА УСТА АТАНАСОВА МИ СЕКВА ВЕЧЕРЯТА. ДО КАКВО ДЪНО СТИГНА НАЦИЯТА НИ ИЛИ НЕ СМЕ ПРОГЛЕДНАЛИ ОЩЕ

2017.04.12 | 04:46

1
Едно е да гледаш - друго е да виждаш... Има два вида хора . Едните гледат и слушат , а другите гледат и виждат . Ти от кои си - май от първите, щом не виждаш очевадното....
цеца атанасова

2017.04.15 | 23:47

5
Атанасова каза следното: трябва да сме добри, трябва смирение и смириха се герп и бсп, узакониха си всичко, което можаха и сега намалиха децибелите на говорене, не сме аптали и по глупави от нея, да живее генерал Радев, там е истината, на него разчитаме, всичко друго е хашлашко

2017.04.15 | 23:47

6
радев ще си ходи скоро, после ще живее на една пенсия само

2017.04.15 | 23:46

4
ЗАБРАНА ЗА КОМУНИЗМА И СОЦИАЛИЗМА! КОНФИСКАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО И ЗАТВОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.

2017.04.15 | 18:58

2
Тая Атанасова още малко и ще я направите национален герой !На всяка тенджера похлупак !!!

2017.04.15 | 18:58

3
Ми тя по принцип разсъждава "ИМПЕРИЧНО"

Добави коментар

Водещи новини