Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Португалия - Германия

Вижте какви дългове са декларирали служебни министри

06 февруари 2017 18:24

Вижте какви дългове са декларирали служебни министри
© Булфото
26544 3

Служебният регионален министър Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на е най-задлъжнелият член на кабинета - той има ипотечен кредит в размер на 100 хил. евро и лизинг на кола за 20 хил. лева. Това става ясно от декларациите по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, подадени от членовете на служебния кабинет, публикувани от администрацията на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Служебният премиер Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то няма никакви задължения.

Служебният министър на транспорта Христо АлексиевХристо Алексиев Христо Алексиев е служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в има жилищен кредит в размер на 100 хил. евро.

Спортният министър Даниела Дашева има две задължения – лизинг на кола за 30 хил. лева и банков кредит от 15 хил. лева.

Министърът на образованието в служебния кабинет Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С разполага с кредитна карта с лимит от 4500 евро.

Кредитна карта с малко по-голям лимит - 5 хил. евро, има служебният министър на труда и социалната политика Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е служебен министър на труда и социалната политика в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Вицепремиерът Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското има банков кредит овърдрафт за 5 хил. лева.

Служебните министри Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, Мария ПавловаМария Павлова Мария Павлова е служебен министър на правосъдието в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е, Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 и Теодор Седладрски не са вписали участие в дружества, дейност, както и задължения, става ясно от публикуваните декларации.

Мая Йорданова
26544 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.31 | 19:59

3
Не се тревожете след два месеца вече няма да имат дългове :-)) Крадлива червена пасмина

2017.03.31 | 19:59

2
мирише на нови милионери

2017.03.31 | 19:59

1
A Илко Семерджиев?

Добави коментар

Водещи новини