Вижте какви дългове са декларирали служебни министри

Служебният регионален министър Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на е най-задлъжнелият член на кабинета - той има ипотечен кредит в размер на 100 хил. евро и лизинг на кола за 20 хил. лева. Това става ясно от декларациите по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, подадени от членовете на служебния кабинет, публикувани от администрацията на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Служебният премиер Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то няма никакви задължения.

Служебният министър на транспорта Христо АлексиевХристо Алексиев Христо Алексиев е служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в има жилищен кредит в размер на 100 хил. евро.

Спортният министър Даниела Дашева има две задължения – лизинг на кола за 30 хил. лева и банков кредит от 15 хил. лева.

Министърът на образованието в служебния кабинет Николай ДенковНиколай Денков Николай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян разполага с кредитна карта с лимит от 4500 евро.

Кредитна карта с малко по-голям лимит - 5 хил. евро, има служебният министър на труда и социалната политика Гълъб ДоневГълъб Донев Гълъб Донев е служебен министър на труда и социалната политика в кабинета на Огнян.

Вицепремиерът Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското има банков кредит овърдрафт за 5 хил. лева.

Служебните министри Стефан ЯневСтефан Янев Стефан Янев е служебен заместник министър-председател по вътрешен ред и сигурност и служебен, Мария ПавловаМария Павлова Мария Павлова е служебен министър на правосъдието в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е, Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947 и Теодор Седладрски не са вписали участие в дружества, дейност, както и задължения, става ясно от публикуваните декларации.

Коментари

  1. 2017.03.31 | 19:59
    Не се тревожете след два месеца вече няма да имат дългове :-)) Крадлива червена пасмина
  2. 2017.03.31 | 19:59
    мирише на нови милионери
  3. 2017.03.31 | 19:59
    A Илко Семерджиев?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет