Каракачанов и Зеленогорски заподозряха БСП и АБВ в задкулисна игра

  • 10 май 2016 17:40

  • 7808
  • 8
Каракачанов и Зеленогорски заподозряха БСП и АБВ в задкулисна игра
©

"Избирателният ни кодекс е максимално либерален. Срещата днес беше насрочена между ГЕРБ и Патриотичния фронт. От АБВ сами пожелаха да дойдат, но предварително не бяха изявили никакъв интерес. Причината да постъпят така от АБВ е може би изборът на нов лидер на БСП. Това си е лично мое мнение", обяви в ефира на БТВ Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от Патриотичния фронт.

"Всички обвинения, дори и ветото на президента, че Избирателният кодекс ограничава гласуването, е абсолютно невярно, допълни той.

От своя страна Найден Зеленогорски от Реформаторския блок обясни, че има логично следствие от конгреса на БСП и случващото се в момента в АБВ.

"Започва преструктуриране, за да може съвсем скоро да има ново ляво управление. Това беше само един повод, мисля, че причината е доста по-дълбока. От самото начало ние от РБ се чувствахме доста некомфортно с една лява партия. След днес, ние отчитаме правото на ПФ да има свое мнение, така , както и ние имаме. За нас, българите в чужбина да могат да гласуват, е най-важно. Правителството и мнозинството остават, няма място за притеснения от предсрочни избори", категоричен е Зеленогорски.

"При всички случаи, тези, които оставаме, имаме доста сериозно мнозинство, което подкрепя правителството и не виждам начин как то ще падне", каза още той.

"След срещата казах своята позция - ПФ е за стабилно правителство, а не за хаос в него. Колегите от РБ са прави за някои от забележките за Изборния кодекс, ние искахме да въведем правила спрямо гласуването в Турция, защото това е опасно", смята Каракачанов.

"ГЕРБ, ПФ и ние от РБ искаме да дадем най-доброто за Изборния кодекс", заяви още Найден Зеленогорски.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7808 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Ккк

2016.05.11 | 14:16

8
С партията майка навласт ще мигрират и малкото млади хора, които са все още в България! И само пенсионери и мангали ше останат да градят светлото социалостическо бъдеще.

2016.05.11 | 14:16

7
За мен като страничен наблюдател от това което се случва днес прозира кристално ясно,че АБВ е имало сделка с Корнелия Нинова...ако тя стане следващия лидер на БСП да напуснат веднага коалицията,за да се подготвят навреме за изборите...които разбира се няма как да спечелят!!!

2016.05.11 | 14:16

6
Червените не мислели за България !! Кой мисли педалите от великата партия ГЕРБ ли които ни заробиха с милиардите които теглиха и един Господ знае къде отидоха !!??

2016.05.11 | 10:58

1
А пък заема ще връщат внуците на мойта тъща

2016.05.11 | 14:15

5
партията майка призова синовете си към обединение за нова разсипия на България

2016.05.11 | 10:58

2
А пък заема ще връщат внуците на мойта тъща

2016.05.11 | 14:15

3
абсолютно съм сигурен, че АБВ ще се върнат при БСП, сигурен съм и че това е обмислен ход за подкопаване на правителството, червивите не мислят за българите и България
ЧЕХИЯ

2016.05.11 | 14:15

4
ЕЙ ГЛУПАЦИ ТЕЗИ КРЕДИТИ ДЕТО ГИ НАТЕГЛИ БОРИСОВ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО ПРЕЗ ГЪЗА ЩЕ ВИ ИЗЛИЗАТ.АМА ИМА ОЩЕ ЕДНИ ИЗБОРИ ДА СПЕЧЕЛИ И ТОВА СА МУ ПОСЛЕДНИТЕ.НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ НАПРАВИ НАПЪЛНО ЗАВИСИМИ ОТ БАНКИТЕ И ЗАЕМИТЕ МУ ДА СТИГНАТ 50-60 МИЛИАРДА СЪС ЛИХВИТЕ,ДА ВИ СЕ СЦЕПЯТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ ПЛАЩАНЕ.ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ.НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ МЛАДИ И ЧИСТИ ХОРА ДА Я УПРАВЛЯВАТ,ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ОБЛАСТ.САМО КАТО КАЖЕШ СОЦИОЛОЖКА -ШЕФ НА МВР И ОЛИГОФРЕНИТЕ НЯМА ДА ПОВЯРВАТ!!!!!БЪРГАРИТЕ СТЕ СИ ПРОСТИ И ГЛУПАВИ ,КЛАТЯТ ВИ ОТВСЯКЪДЕ,БЛИЖИТЕ ГЪЗОВЕ.ТОВА СТЕ ВИЕ.И НИКОГА НЯМА ДА СТЕ В ЕВРОПА ЗАЩОТО СТЕ НА БАЛКАНИТЕ ,ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА.НИЕ СМЕ В ЕВРОПА И СМЕ ДОБРЕ

Добави коментар

Водещи новини