Калина Крумова напуска "Атака"

  • 25 ноември 2011 17:15

  • 8559
  • 8
Калина Крумова напуска "Атака"
©

Депутатката Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в е подала заявление в Народното събрание за напускане на парламентарната група на "Атака" .

По-рано в специално обръщение до медиите 13 от общо 15 депутати от "Атака" заявиха, че няма да напускат парламентарната група на формацията, като сред подписалите се беше и самият Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Позицията обаче не беше подкрепена от други двама народни представители на "Атака" - Борислав Стоянов и Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в. Според информация от пресцентъра на партията двамата не са съгласни със становището на своите колеги.

Преди 10-ина дни парламентарната група на националистите беше напусната от депутата Цвета Георгиева.

През юли от ПГ на "Атака" се оттеглиха Стоян Иванов, Камен Петков, Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8559 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Поредната Калинка

2014.01.27 | 18:35

8
Поредната полуграмотна в редиците на Атака. Как сричаше милата заглавията от пресата сутрин. А после стана дупетатка и обикаляше медиите да разправя как умно постъпила като на 17 родила вместо "като другите балами" да ходи да учи, оправно момиче няма две мнения.

2014.01.27 | 18:35

7
Калинче полуграмонтно това ти беше. Снимай се пред и вътре в парламента за спомен и за пристиж пред внуци и пра пра пра внуци. То не че е голяма загубата от теб .Дали ще си или не в парламента тъпа овца с мимолетен късмет. Кои ли те чаластрише за да станенеш дипут....а..ка.

2014.01.26 | 16:28

6
volen da nee slance da ogriava ,mahai se tapa ovca.

2011.12.22 | 06:12

5
Аз пък не мога да разбера защо толкова хейтвате момичето ? За разлика от Болен, който създаваше само скандали и съпартийците му, които се прочуха с това, че го напуснаха, Калина се опита да направи нещо добро, като прокара закона за сурогатното майчинство... е не успя, но в неграмотна, допотопна България - толкова ! Така че Калинчето поне се опита да направи нещо полезно за хиляди хора, вие можете ли да се похвалите със същото ?
До 7 От Цар от село

2011.11.26 | 14:24

4
Уважавам мнението ти, въпреки че не го споделям. Нека се фокусираме върху правото на Калинка и други като нея да са в парламента. Момичето трудно чете вестник, представям си как пише. Навсякъде в света, за да имаш право на мнението ти да се гледа сериозно трябва да имаш определена предистория -образование, професия и в повечето бели държави, да си се доказал като професионалист и обществено значима личност каквато тя просто не е. Нищо лично просто не става и евала, че сама си е дала сметка за това и е освободила поста нека послужи за пример и на други. Ако не искате да ви се подиграва простият електорат не му се подигравайте и вие.
Тайра

2011.11.25 | 21:57

3
Няма загуба за Атака че Калината си е тръгнала! За политиката ще е по-добре, ако такива протежирани наивно вярващи в собствената си значимост фукли са ВЪН!!!
koko

2011.11.25 | 21:56

2
Tova ,e bratleta!Prikazkata za plqhovete i koraba.Tova kraino ogranicheno ,poluinteligentno Jenche, si vnuschava,che ostava v politikata!De da znae chovek,pri naschata prostotia,toku izgriala v sledvasctiat PARLAMENT!Primer;-Sinchto na VOLEN v Eroparlamenta.NARODEEEE....

2011.11.25 | 21:55

1
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини