Петков: Не сме бламирали реформата в МВР

  • 12 април 2016 07:48

  • 1713
  • 3
Петков: Не сме бламирали реформата в МВР
©

Министър Московски трябва да бъде поздравен за неговата воля за започване на разследването на корупцията в ДАИ. Това каза депутатът от АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в ефира на БТВ.

Надявам се, че двете корупционни схеми са станали известни на прокуратурата и не са били възпрепятствани, допълни Петков

„Не сме бламирали реформата в МВР“, категоричен бе политикът. По думите му същия упрек ни бе отправен и след неприемането на антикорупционния закон. „Това, че г-жа Бъчварова не е счела за необходимо да се срещне с представители, за да разясни реформата, показва липсата на диалог. Друг въпрос е напрежението, което се създава вътре в системата от тези промени“, посочи Петков. „Не се прави така“.

Ние гласувахме "въздържал се", припомни той.

Петков коментира думите на премиера, който заяви, че законът за МВР ще влезе в зала така или иначе. Петков заяви, че това ще е тест дали ще сринем МВР. „Ако реформата е окастряне на компенсациите на служителите в МВР. Нямаме ясна диференциация на дейностите на служителите. Всички разчитаме на тях“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира и поредните граждански арести на границата. „Не е адекватно задържането на бежанци от граждани. Това е противозаконно“.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1713 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.05.04 | 11:27

3
borisovkuha leiko samoleti podvodnici ili pistoleti makarov kvo 6e im pokazva6 ibrici ot dps ili

2016.05.04 | 11:27

2
Този боклук е една гнусна комунистическа кратуна! Агент Гоце и ттози пикльо имат една единствена мисия- да пречат на европейското развитие на България!
Опаа

2016.04.19 | 00:35

1
Ти ли не си бламирал, ти лиии! Червена руска къртица си ти!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини