Защо БСП ги няма в залата, чуди се Цветанов (видео)

  • 18 март 2016 09:59

  • 2573
  • 3
Защо БСП ги няма в залата, чуди се Цветанов (видео)
©

Обръщението на президента в парламента е знак за уважение към институцията. Народните представители също трябва да проявят уважени към институцията президент на България. Това заяви Цветан Цветанов от парламентарната трибуна.

Учудвам се, че колегите от БСП липсват от залата. При зададения добър тон на консултация, всички станахме свидетели, че това е единственият смислен дебат, заяви той. Защо винаги трябва да развалим всяко едно добро начало?, попита Цветанов.

По-голямата част от групата на "БСП лява България" напусна пленарната зала след обръщението на президента Росен Плевнелиев, защото мнозинството в парламента не прие декларациите на парламентарните групи също да бъдат предавани пряко по БНТ и БНР.

Цветанов благодари на Каракачанов изразил позицията на парламентарната група на Патриотичния фронт.

Парламентарната група на ГЕРБ оценява високо обръщението на президента, каза Цветанов. Нека не се фиксираме в предстоящите президентски избори, посочи Цветанов от трибуната.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2573 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.19 | 18:07

3
ti pender ..mqstoto ti e v 3atvora -ne v parlamenta yyyyyyy

2016.03.19 | 18:07

2
Не защо БСП не са в залата, защо ти не беше осъден за държавна измяна?!
Джани

2016.03.18 | 12:37

1
Герб са нагли, както винаги. Те отнемат правото на гражданите да бъдат преки свидетели на това, какво бъдеще отрежда правителството за тях!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини