Георги Гергов: Трябва да има смяна на лидера на БСП

  • 18 март 2016 08:40

  • 2538
  • 4
Георги Гергов: Трябва да има смяна на лидера на БСП
©

Трябва да има промяна в БСП. Това означава смяна на лидера – Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и Янаки Стоилов са от старото ръководство. Трябва ни хапче за истина и нов курс. Това заяви Георги Гергов в ефира на бТВ.

„Стараят се да направят поредния конгрес. Тези хора стоят в Парламента вече 26 години и те имат пръст в този компот, който е в момента в държавата. Трябва да се даде път на младите и на кадърните. Партията е заспала. Аристокрацията в БСП трябва да изчезне и да се мине през чистилище. Крачката трябва да се направи на този конгрес. Трябва да се каже задкулисието в цялата политическа сила, защото БСП се продава на парче. Хората, които го правят, трябва да бъдат махнати. Има лицемерие и хората не ни вярват, заяви още той и допълни как е възможно да се прави комисия за Русия, като над 50% от партията са русофили”, обясни още той.

„В БСП винаги има достатъчно хора, за да се справят с проблемите. Вижте какво се случва с управляващите- какъв е цирк. Те ще се сринат, без да ги бутаме, изпадат в паника”, категоричен е Гергов.

По думите му той си е подал оставката, защото е знаел, че няма да стане кмет на Пловдив, но е отпред . „Щом работите не вървят, щом сме с толкова депутати в парламента – трябва да бъде променено”, отсече още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
2538 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
теб ли?

2016.04.04 | 13:21

4
и кого да сложим нагло прасе-олигарх?
той е

2016.04.04 | 13:21

3
Така е ,трябва ! Понеже най опитен (в отглеждането на прасета и управлението на кочини) е др. Гергов ,то - той е и най подходящ (само му вижте ,мазната ,колхозна физионимия - и ще се убедите сами).

2016.04.04 | 13:20

2
А смяна на ОЛИГАРХИЯТА кога ще има ?????
Джани

2016.04.04 | 13:20

1
В БСП има много хляб. Младите и амбициозни, те първа ще завземат позиции и ще я съживят!

Добави коментар

Водещи новини