Корнелия Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП (видео)

  • 15 март 2016 07:50

  • 3087
  • 6
Корнелия Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП (видео)
©

В Мизия преди 24 часа беше тревожно. Хората бяха наплашени и се готвеха за евакуация. Сега ситуацията е спокойна. От голямото наводнение до сега нищо не е направено. Това каза заместник-председателят на ПГ на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в ефира на БТВ.

„Времето показа, че за две години нищо не е направено. Изнесох информация за 238 опасни язовира, но не се предприе нищо. Правителството прехвърли отговорността за тях на кметовете, а те нямат пари в бюджетите си. Последва решение, което граничи с цинизъм - хората вече нямат право на обезщетение при природно бедствие. Такава ще получават само социално слабите. Държавата наказа хората“, обяви Нинова.

Тя отбеляза, че в Мизия още има хора, които живеят във фургони.

„Спирането на обществените поръчки показва провала на правителството. Няма пари, защото парите са похарчени към „свои фирми“. В резултат на това правителството взима нов заем от 2 млрд. лева. Част от тези пари е да покрият тази дупка. Икономиката ще пострада от това“, убедена е Нинова.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за разкри изпълни обещанието си и разкри в ефир какви са намеренията й за председател на БСП. „Приемам номинацията ми за председател на БСП. Ще участвам в това състезание до край“, заяви тя.

Тя бе категорична, че няма да се договаря с никого. „Трябва да има алтернатива на властта, ще направя БСП такава алтернатива. Ще надграждам това, което имаме до тук. Ясно, коректно и с аргументи“, обеща Нинова.

„Ще дам на БСП самочувствие. Тези хора са умни, добри и кадърни и заслужават нещо по добро. Ще им дам обща кауза от пет думи: Справедливост, солидарност, равенство, свобода и патриотизъм“, увери тя.

Нинова бе категорична, че няма да дава оценки на колегите си, както и да ги напада. Тя добави, че е готова на диалог и сътрудничеството с други партии и проекти. Тя предупреди, че ако не се вземат мерки България загива.

Няма да влизам в личнои оценки на своите колеги. Ние сме другари и се състезаваме, за да издигнем най-достойния от нас. Отварям вратата към всички, които са лоялни и отговорни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3087 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ЧЕРВЕНА ПАЧА

2016.03.18 | 10:18

6
А АКО ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ НЕ МЕ ИЗБЕРАТ , ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СТАРАТА МИ ПАРТИЯ --СДС !

2016.03.18 | 10:18

5
Ами , като чета изказванията и,на мен също ми се иска да стана политик : столчето - здраво ; гърба ти също има на какво да се опира ....;)

2016.03.18 | 10:18

4
Много ще и отива този пост на интелигентния поглед , на тази Курнелия !!!!
какво е БСП?

2016.03.18 | 10:18

3
Тия хорица в БСП защо не прогледнат! електората на БСП се стопява с 100 избиратели на ден, никой млад не гласува за БСП.

2016.03.15 | 21:47

2
С евроатлантизъма какво става?

2016.03.15 | 20:50

1
Само така Нинова . Миков не става за нищо . Вземайте се в ръце и крайно време е лявото да прогресира, защото много добре виждаме до къде ни доведе дясното управление.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини