Семейната сага в Атака продължава с лелята на Димитър Стоянов

  • 18 ноември 2011 20:00

  • 9478
  • 2
Семейната сага в Атака продължава с лелята на Димитър Стоянов
©

Народната представителка Цвета Георгиева обвини хора "от най-високо ниво" в "Атака", че използват физическа саморазправа за "изглаждане" на конфликтите си.

Депутатката, която преди дни напусна както парламентарната група, така и самата националистическа партия, е братовчедка на съпругата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - Капка, и съответно леля на Димитър Стоянов. По-рано днес стана ясно, че евродепутатът от "Атака" е поискал оставката на доведения си баща от председателския му пост заради провала на изборите.

"Във Варна "Атака" отдавна е дестабилизирана от активното мероприятие, с което от нея бяха отстранени хората, които работиха за националния интерес. Те бяха заменени с други, които нямат нищо общо с идеите, заради които с безсънни нощи сме изграждали структурата си. Всичко това се прави по решение от най-високо ниво. Няма обаче да спомена нито едно конкретно име, защото се боя от тези хора. Те имат навика да се саморазправят с тези, с които са в конфликт, дори и физически", обясни пред варненския сайт "Петел" Цвета Георгиева.

Тя подчерта, че местната организация на "Атака" отдавна не работи за защитата на националните интереси, а за "корпоративните интереси на една група силни хора, която управлява Варна". Георгиева е категорична, че решението й да напусне партията не е свързано само с позицията на парламентарната група, а има и регионален мотив.

"Още в края на юли моята приемна във Варна беше прехвърлена на младежката организация, като така ми попречиха да работя и да се срещам с хората", оплака се Георгиева. Депутатката добави, че е достатъчно да се види с кого се коалира "Атака" в общинския съвет, за да стане ясно, че партията вече не следва оригиналните си идеи.

За момента Цвета Георгиева смята да остане в парламента и да гласува по съвест. Тя не мисли скоро да се присъедини към друга политическа организация. "Боя се да не попадна на нещо подобно на това, в което се превърна "Атака", завърши народната представителка.

Последвайте канала на

9478 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
sportnamedicina.com

2011.11.21 | 06:42

1
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2011.11.21 | 22:57

2
Ако е толкова честна Цвета Георгиева нека напусне парламента,така ще икономиса парите на данакоплатците тс на народа!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини