Бащата на Капка: Волен съсипа дъщеря ми

  • 21 ноември 2011 21:14

  • 23840
  • 13
Бащата на Капка: Волен съсипа дъщеря ми
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа съсипа дъщеря ми”. Това казва в интервю за вестник “България днес” Георги Ибришимов, който е баща на Капка Сидерова, съпруга на лидера на “Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.


Ибришимов за първи път признава, че причината за раздялата на дъщеря му с Волен е неговата връзка с Деница Гаджева. “Излязоха снимки. Когато фактите, боговете мълчат. Извадете ги тези снимки! Всеки се опитва сега да каже, че не е истина. Как така не е ясна! Тя е ясна и когато има и снимков материал, всичко е едно към едно”, казва още Георги Ибришимов. Той обяснява, че конкретната причина за раздялата на двамата са фотографии в жълт седмичник от съвместна почивка на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Деница Гаджева на морето.

Според него, лидерът на партията е виновен за катастрофалните й резултати на президентските и местни избори. Ибришимов подкрепя сина на Капка – евродепутата Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на, който поиска оставката на Сидеров, а в събота бе изключен от “Атака”.

“Капка си има достойнство. Вие как бихте постъпили? Това е достойното. Когато се криеш като мишка, когато не можеш да правиш тези работи и не ти се удават, не ги прави публично като Волен. Да не говорим, че Митко Стоянов помогна на Деница Гаждева да стане депутатка. Тя му беше съученика. Все пак Димитър я покани – той беше основната причина тя да влезе в парламента. И какво стана накрая? Обвинява тя Капка, че е едва ли не е сивият кардинал на партията и я е набедила за любовница! Просто съм омърсен от тази работа”, казва още бащата на Капка Сидерова.

Георги Ибришимов съобщава още, че в момента дъщеря му живее сама в неговия апартамент в центъра на София. Той потвърждава факта, че Волен Сидеров я уволнил от поста главен редактор на вестник “Атака”. “Той маха всеки, който се изпречи на пътя му или по някакъв начин върви срещу него. Тя обаче няма как да бъде отстранена като общински съветник в София, защото е избрана мажоритарно”, казва още бащата на капка Сидерова.

Десислава Станева
23840 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
иван

2015.05.23 | 22:16

13
ТАЗИ ПАРТИЯ КОЯТО Е И СЕМЕЙНА И КОЯТО ВКАРА КАТО ЕВРО ДЕПУТАТИ МУТРАТА СЛАВИ БИНЕВ И СИНЧЕТО НА СИДЕРОВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗВЪН ЗАКОНА ТАЗИ СЕМЕЙНА И ШУРОБАДЖАНАШКА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ НЕБОСКЛОНА
kura

2014.09.19 | 10:35

11
боклуци.
тъпанар

2014.09.19 | 10:35

12
Крадеца вика "дръжте крадеца". Смотан си, ама не знам дали го виждаш, но и да ти го кажат, ти си толкова смотан, че не схващаш нищо от казаното. Клоун си се родил, клоун ще си умреш.
Крис

2014.09.19 | 10:34

10
Направо им се чудя на тея как им остава време покрай КРАДЕНЕТО да чукат гаджета. Или бързо крадат, или бързо е*ат. И Гоце и Волен. Супермени.

2014.09.19 | 10:34

9
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com
Стефан Андреев

2014.09.19 | 10:34

8
Стига вече с тия идиоти, бе! До гуша ни дойдоха. Пък и на кого му дреме а тях? През кура ми, та оттатък!
Сеир

2014.09.19 | 10:33

7
Ох... да си умреш от смях... Какво стана с ценностната система на Болен Сидеров? Какво стана със здравите устои на българското семейство :D? Деница Гаджева е поредното доказателство, че за да си осигуриш добър стандарт на живот трябва да станеш любовница на нЕкое измислено величие с мангизи, независимо по какъв начин придобити / може и от парнийна субсидия/ Ето и един виц: Приятелки питат Деница какво е да си депутатка от партия АТАКА. Деница отвърнала: Като Воленс каже Деницо, прави кафе - аз правя, като Волен каже Деницо пиши и аз пиша... Като Волен каже Деницо, на ЧЛЕНО и Деница ... там... Ама Дени, какъв член? Член бе член, същото като х*й, само, че по-мек... стандарт и комфорт нали разбирате
Мона Лиза

2014.09.19 | 10:32

6
Това изненада ли е? Сигурна съм, че в парламента и във всички партии тихичко къкрят такива неща.Просто не са разровени, че то "разравиш ли го, ще мирише и ще горчи като отрова"!Да не мислите, че в политическата върхушка са се събрали всички светци и светици!Пък ние се надяваме от тях хаир да видим!Боже, пази този клет и измъчен народ!
До г-н Ибришимов

2014.09.19 | 10:31

5
Уважаеми г-н Ибришимов, много са интересни и нестандартни вашите разбирания за морал и достойнство?! Къде беше морала и достойнството на дъщеричката Ви Капка, когато заради Волен си опропасти брака с един наистина достоен човек. Лично познавам първия и съпруг и баща на Митко, малко хора биха посмели да го опетнят, не успя и самия Сидеров. Какво да се прави, кой и е виновен на Капка, че путето и сълзи като на кьорав кон окото за ямболска пишка, а? А че на Волен му се е приклецало нещо по-младо, ами нормално е, и на мен да ми падне ще и цъфна розичката на Деница! В такива случаи се казва Бития бит, ебания ебан, лошото е че Вие г-н Ибришимов сте от ебаната страна, ама такъв е живота... Чакам голямата новина, а именно дали Ники Пехливанов е ударил едно мъдо на Капка, за това че и осигурри място в Столичния общински съвет, той поне си го е заслежил ччовека!
Отделение па Патоанатомия:

2014.09.19 | 10:31

4
ПАЛЯЧОТО СИДЕРОВ УМРЯ! Търси се нов ебач за Капка!!!
клошарката

2014.09.19 | 10:31

3
Мама миа, в тоя парламент май такова плющене пада, че на нормалния човек може свят да му се извие. Егати разврата, егати простотията

Добави коментар

Водещи новини