Семейна драма в "Атака"! Димитър Стоянов поиска оставката на Волен

  • 18 ноември 2011 07:23

  • 8109
  • 11
Семейна драма в "Атака"! Димитър Стоянов поиска оставката на Волен
©

Евродепутатът от „Атака” Димитър Стоянов е поискал оставката на партийния лидер Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който обаче му е и пастрок.

Това е станало в понеделник на заседание на парламентарната група, потвърдиха участници в сбирката. На срещата на националистите било обсъждано представянето на партията на вота.

Сред атакистите надделяло мнението, че получените пет пъти по-малко гласове за президент и общински съветници в сравнение с предишните избори са плачевен резултат. Тогава доведеният син на Сидеров насочил атаката си към него. Трябва да се поеме отговорност за слабото представяне, обърнал се директно към партийния лидер евродепутатът.

Официалното искане на оставка обаче може да стане само на заседание на националния сбор на партията. То трябва да се проведе до края на годината. В събота пък ще има сбирка на националистите с областните координатори за подготовката на най-големия партиен форум и по всяка вероятност въпросът щял да се обсъжда и там, довериха още партийни функционери.

Преди два дни шести народен представител напусна редиците на парламентарната група на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8109 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
bg

2013.09.28 | 19:56

11
Явно планът за унищожаването на АТАКА тече с пълна сила. Щом вече успяха да купят не просто депутати, а един от зам. председателите на партията...лошо, много лошо. На път е единствената автентична българска патриотична пария да бъде унищожена от американското лоби...Волен е единствения възможен лидер на АТАКА. Без него настъпва края на партията и на единствената надежда за спасение на България. СРАМ И ПОЗОР ЗА МИТКО!!! Всичко което има той дължи на ВОЛЕН СИДЕРОВ а сега му забива нож в гърба!!!
aza

2012.06.04 | 09:41

6
Много си прав !

2013.09.28 | 19:56

10
Кои е Митко, че даже и оставки иска наркомана. Я да ходи да си шмърка с дружките и да си го набие в продажния Г*С

2012.06.04 | 09:41

9
Щом има семейна фирма, ще има и семейна драма. Малкото тарикатче май се цели в стола на доведеното татенце...
футболен стратег

2012.06.04 | 09:41

8
Каква невероятна футболна ... , пардон семейна драма!!!?!!! Браво на стратега !!! Невероятен тактически замисъл , чрез подаване на топката между членовете на семейството , да бъде постигната стратегическата цел - запазване на семейният бизнес!!!
AAA

2012.06.04 | 09:41

7
Поредния цирк в Атака
koko

2012.01.19 | 18:57

5
Predstavete si,kakva VQLCHA glutniza sa "politicheskiat ni elit"- bezkraino merkantilna,jadna za vlast , finansovi oblagi, v ogromni za naschata oglozgana RODINA maschtabi.Svidna za vseki normalen bqlgarin(a,tova sa milioni ),te e priniziha,prevqrnaha v ovehtialo zname ,v politicheskite si lozungi i prizivi,vimeto na lichniat interes!
ДО КОГА

2012.01.19 | 18:56

4
Закъсала държава! Продънена хазна! И кой ли оправи таз глупава страна, Щом всеки смахнат правник – ерзац специалист Минава за държавник, дори за финансист? Разпъната държава – ограбена страна, С закони, ред и право – без никаква цена. И куц, и сляп, и блъснат – известно е това – се учи тук да бръсне народната глава. В Дермен дере завършил с успех университет, във София се връща велик капацитет, и само тъй, от скромност, не става президент, а само прост министър в критичния момент. Един учил финанси при някой дърт лихвар, Не се родил със шанс и изскача секретар, А друг видял на кино Париж и Берлин И ето го – заминал дипломат във Рим Закъсала държава, затънал параход и никой грош не дава за своя „мил” народ- министрите в чужбина, избраниците спят, а вълчите дружини спокойно си крадат! Но в тези дни размирни един достоен мъж – държавният ни бирник – се шляе в шир и длъж и толкова обича народа обеднял, че щедро му съблича и сетния парцал!.. Тома Измирлиев- писанов в периода 1920-25г

2012.01.19 | 18:55

3
Не знам дали Сидеров е единствения възможен лидер за АТАКА, но със сигурност не може, или не желае да направи това, заради което беше избран. Защо Сидеров прави сценки и постановки като пред Баня-Баши, вместо да прокара закон за озвучаването в населени места? Защо след Катуница Сидеров се опита да прави политически дивиденти за сметка на смъртта на двама младежи? На предишните избори видях, че цигани гласуват за АТАКА, защото след всяко изказване на Сидеров срещу циганите те се жалват от дискриминация и получяват права и помощи. Ако беше умен политик Сидеров можеше да прокара закони за ограничаване на раждаемостта или за диференциране на майченските според образование и ценз, но той търси само пари и привилегии и не милее за българите и България.
e

2011.12.24 | 00:57

2
---- Прикрепено писмо (do ministarpretsedatelya, general-mayor,osnovatelya na vsichko,i v "nachaloto be samo Boyko") ---- Подател: evgeni slavkov До: PRESSS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: do ministarpretsedatelya, general-mayor,osnovatelya na vsichko,i v "nachaloto be samo Boyko" Дата: Петък, 2011, Ноември 18 09:23:41 EET Премиер Борисов,понеже Дянков няма да обясни за "пролуките" в бюджета и за "Здр.-Касичка",нито Цветанов за "Течовете" от МВР-бюджета,нито за Булгаргаз-ИТИЧАНИЯТА,поне ти при откриванията на Концесията за БДЖ-гарите,да не забравиш да обявиш,че освен ДА ПРОДАВАТ БИЛЕТИ и ДА МИНАВАТ ВЛАКОВЕ като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ,да кажеш ,че и може да се продават ПУКАНКИ.Извинявам се за многото запетайки,но и ЧЕ-та-та си са много.Преди да РАЗГЛЕДАТЕ проектозакона за пуканките,виж малко се сети -КАК ЧАК СЕГА се сетихте за ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ЯЗОВИРИ.Това не бе ли заложено в ABV=PROGRAMATA,катоПРО,ПОРЦИОНАЛНО ПРЕДЛАГАНЕ на порциии с медийни ОБГАЗЯВАНИЯ от ТОЗИ АБВ-ТИП.При токова ГОЛЯМ ПРЕХОД ,ПАРТИЙТА ГЛАВНИЦА да "пропусне" такива НЕДОВИЖДАНИЯ като "Цанков Камък" и сега :"ПО АСАНСЬОРА ЗА ЛУНАТА НИ ОТМЪКНАХА И ЯЗОВИРИТЕ !!!" Бойко,по-добър си в разказите как си ЯЛ ФИЛИИ С МАС.А обясняваш в медиите как от СЕЕНЕТО НА КАРТОФИТЕ си ПОРАСНАЛ ТОЛКОВА??? Еееее,с КАСКАВАЛЛЛ.И още с мин.Дянков да вземете да синхронизирате нещата,когато обявявате ,че в банките българите ИМАЛИ СПЕСТЯВАНИЯ,понеже средностатистическия българин има други НЕЩА в банките,а РЕЖЕЩИТЕ ЛЕНТИЧКИ си имат "ФИРМИЧКИ" от сееене на картофи с АБВ-РЕГИСТРАЦИЯ : "БЪЛГАРИЯ-БАНАНОВАТА РЕПУБИЛА- АБВ.ЛТД"
nara

2011.11.18 | 16:31

1
хахахаха ГЛУПОСТИ ! :D Дори е нямало такова събрание ... половината статии на този сайт от жълт вестник ли се взимат :?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини