Юнал Лютфи: През последните 25 години ДПС направи много бизнес структури

  • 03 февруари 2016 19:17

  • 3756
  • 9
Юнал Лютфи: През последните 25 години ДПС направи много бизнес структури
© Булфото (архив)

Моята оценка за избора на Меглена Кунева е противоречива. Аз свързвам образа на министъра на образованието с Иван Вазов и Константин Иречек. Образованието винаги е било много важно за българския народ. Просвещението не трябва да става повод за политически игри.

Това каза в предаването "Още от деня" бившият депутат от ДПС Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си. Министър на образованието трябва да бъде експерт и консенсусна фигура. Проблемите в образованието са доста през последните години. Там трябва да работят хора, които имат пряк досег със случващото се в системата, допълни още той.

Един от основателите на ДПС не пропусна да коментира и темата за последните скандали в партията. За мен и за Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от най-значителното постижение си остава влизането на 23 депутати от ДПС в Седмото Велико Народно събрание. От там започна всичко. Реализирахме нашите идеи и се утвърдихме като сериозна политическа сила. Бяха правени много опити да бъде разбита партията, но нито един не успя. Това се дължи на нашите избиратели, които не разрешиха ДПС да се сатанизира и забрани. Успяхме да се утвърдим за доброто на България. Ние имаме много сериозен принос за налагането на демократичните ценности в страната, категоричен беше Лютфи.

Не знам какво е мислил Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. ДПС има здрави корени, които са дълбоко пуснати в България. Ние сме най-добре структурираната и демократична партия. На 17 декември г-н Доган традиционно произнася реч, която обхваща цялостното състояние на страната, външната обстановка и състоянието на ДПС. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от винаги е произнесял критични бележки, не само на последната сбирка. Аз не знам, защо г-н Местан реагира така на думите на г-н Доган. Не разбирам също така, защо през последните години г-н Местан непрекъснато повтаряше, че е евроатлантик. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е един изключително интелигентен, умен и скромен човек. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в беше посочен и назначен за председател на ДПС. Той не трябваше да отговаря по този начин. Не е вярно, че партията ДПС не може да има друг лидер освен него. Лидерът на ДПС трябва да бъде почтен, коректен и предвидим в своите действия, разкри Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си.

През последните 25 години ние направихме много бизнес структури в страната. Помогнахме на много хора да направят фирми. Успяхме да вкараме млади хора в администрацията. Ние имаме най-добрата младежка организация, от която идват много образовани и предприемчиви хора. Не искам да бъда разбиран погрешно. Ние помагаме на хората, каза още той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3756 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2016.02.09 | 13:53

9
ДПС изобщо не трябва да съществува по Конституция.За какви приноси говорите?за продължаващото потурчване на помаците или за помсюлманчване на циганите?Ще сънувате пречупени кръстове,докато не се свиете в хралупите си.Ако не желаете,са ви гарантирани.

2016.02.04 | 12:13

8
анал лютфи, хайде с дупесето вън он България
ченгето

2016.02.04 | 12:13

7
този път беше "забравил" да си сложи златните ланци и часовници на ръката
мм

2016.02.04 | 12:13

6
Турците емигрират както и българите.Моделът ДПС си е модела БКП.Издигането на кадри става ..виж Пеевски.За какво образование говорим,за какви 5 лева.Чиста проба комунизъм в най див вид,това е ДПС-сбиротак от агенти на ДС.
Циганската партия одупена

2016.02.04 | 12:12

5
Ограбиха държавата тотално.Некадърноста и наглоста нямат граници.
Веселин Василев

2016.02.04 | 11:46

4
Кражбите вече се наричат прекструктиране.
gerbce

2016.02.04 | 11:45

3
tozi agent na ds, biv6 donosnik i grabitel na darjavata da go pahnat v pandelata i dvama mangala s nego s golemi patlatsi taka 6te mu e kef
България не се

2016.02.04 | 11:45

2
Нуждае от циганско анадолско племе.Исляма е опасна за човечеството и България.Скоро ще погълнете пътя към майчината ви родина ал АХ с АК-47.
Sieg Heil

2016.02.04 | 11:45

1
Този вид порно го харесвам и аз!Особено и на него ако му е хубаво.

Добави коментар

Водещи новини