Димо Гяуров смята, че Доган просто иска да преопакова ДПС

  • 05 януари 2016 09:09

  • 3125
  • 1
Димо Гяуров смята, че Доган просто иска да преопакова ДПС
©

„Аз не съм видял до момента нито едно сериозно доказателство за обвързаността на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в с турските специални служби и конкретни данни за някакви негови прояви, свързани с тази обвързаност”, коментира в студиото насутрешния блок на Нова телевизия бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е част от ядрото на ДПС от много години и вероятно той самият е участвал в „опрасквания” през последните години и би трябвало да му е ясно какво ще му се случи от тук нататък”, добави той.

"За мен истинската причина за случилото се в ДПС е опитът на Доган да сложи партията на нови релси, да преопакова ДПС и да го направи по-сдъвкаемо за публиката. Според мен сценарият малко е излязъл от контрол може би заради упорството на Местан. Аз си мисля, че това трябваше да бъде коледният подарък за българите", каза още Димо Гяуров


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3125 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
смях

2016.01.05 | 18:20

1
това гейче кой го бръсне за слива....

Добави коментар

Водещи новини