Крайно недопустимо е Борисов да се обажда на Давутоглу за ДПС, заяви проф. Иванов

  • 28 декември 2015 08:15

  • 7405
  • 6
Крайно недопустимо е Борисов да се обажда на Давутоглу за ДПС, заяви проф. Иванов
©

Очевидно Доган се връща в политиката. Дали би слял формалното и неформалното лидерство в едно, това не знам. Добре е да намери обаче някой по-млад за лидер.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ бившият шеф на отдел в Държавна сигурност проф. Димитър Иванов.

По думите му Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е допуснал сериозни политически грешки.

Припомняме, преди дни Местан бе изключен от ДПС по настояване на почетния председател на партията Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Последният не остана доволен от позицията на Местан спрямо руско-турския конфликт след свалянето на руски самолет на турска територия.

„Очаквахме евентуална смяна на Местан, поради други причини разбира се“, изтъкна проф. Иванов.

„Има достатъчно косвени белези, които говорят за определени обвързаности на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в с турски държавни дейци“, подчерта той.

Като крайна и на моменти истерична определи пронатовската позиция на Местан проф. Иванов.

„Местан е ходил в турското посолство, това е тежък гаф“, посочи Димитър Иванов, който обаче не остави без упрек и Доган, като каза: „Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от има и грешки. Той има доста сложен и интересен път на развитие“.

По повод твърденията, че Местан може да създаде своя партия, Иванов коментира: „Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в няма потенциал за собствен политически проект“.

Крайно недопустимо е един министър-председател да се обажда на друг министър-председател да вземе политическа позиция за трета политическа сила, посочи още проф. Иванов и по повод разговора между Бойко Борисов и премиера на Турция Ахмет Давутоглу по повод раздора в ДПС.

Според бившия в ДС е време да се създаде една неправителствена българо-турска организация, която да няма утежненията на миналото.

Последвайте канала на

7405 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ДДД

2016.01.01 | 23:27

6
Пак манипулации и внушения. Борисов бил търсил Давутоглу!? Но какво друго да се очаква от ченгето Иванов? Ние знаем, че ДС служи на интересите на КГБ(ФСБ) и Русия. Толкова е просто. За пореден път Русия използва България за своите интереси, в борбата й против Турция. Както винаги! В наша вреда! Така беше и с "възродителния процес" и т.н.
аман от ченгета

2016.01.01 | 23:27

5
Ало ,професора,ти ли се обади за зависимости?То бива бива наглост!!!!Защо не кажеш ти как стана професор!ЛУСТРАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гацо

2016.01.01 | 23:26

4
Оправете си заглавието ! Кой кого е търсил ? Гледах предаването и от прочетеното на писаното от вас , май е обратно .
да

2016.01.01 | 23:26

3
какво очаквате от една лигава тиква?!

2016.01.01 | 23:26

2
Фесовете винаги търсят БОКО .......за секс !Инак за чии им е !Мек е !
чел не дочел

2016.01.01 | 23:26

1
Защо останах с впечатлението че турците са търсили Бойко а не той тях

Добави коментар

Водещи новини