Михаил Миков: Не може демокрацията и правата на гражданите да минават през пари (видео)

  • 21 декември 2015 08:14

  • 2030
  • 6
Михаил Миков: Не може демокрацията и правата на гражданите да минават през пари (видео)
©

"БСП е единствената партия в парламента в парламента, която отстоява различна политика и трябва да си много недобронамерен да не видиш това", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на социалистите Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Според Миков ще е много трудно Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да се появи като опозиция. Той може да повтаря едно и също сутрин обед и вечер и различни политолози, политици и журналисти да го подкрепят, но няма как да бъде опозиция.

Соцлидерът е категоричен, че олигархията има държава и според него това се личи винаги по време на управлението на ГЕРБ. За кратко той коментира и "двете каки" и напомни, че отношението му към този разговор е като този към "ало, Ваньо"

"Не може демокрацията и правата на гражданите да минават винаги през пари", каза още Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

"Чух, че Реформаторите са притеснени от подкрепата на ДПС", съобщи още той и поясни, че не обвинява Движението в скрита подкрепа към кабинета. "Бойко Бойко не се е целувал с Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, пи само кафе с него, но подкрепата на ДПС е явна", каза Миков.

Соцлидерът е категоричен, че ще има предсрочни избори, но според него всичко зависи от търпението на гражданите.

"Не бива да се подменя действителността в България, а тя е, че има достатъчно много хора, които живеят на ръба", заключи Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Лидерът на левите съобщи, че в БСП не са разсъждавали в партията на тема президентски избори. По думите му, първо трябва да минат празниците, зимата и тогава ще се мисли за изборите, които са през октомври 2016 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2030 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Манев

2015.12.22 | 21:30

6
Това е новия Кандид.

2015.12.22 | 19:01

5
Каква опозиция ,какви пет лева ? Милионер ,милионера око не вади !

2015.12.21 | 21:16

1
Споко! Докато има толкова прост и мързелив народ ще има и червени милионери! Котилото е едно - имената различни!
AZ

2015.12.22 | 19:01

4
g-n Mikov naycete se da govorit vie si opletoxte cergata i licno specelixte na garba na lely
stoiko

2015.12.22 | 12:13

3
Neprekasnato se krijat zad pravata na grazdanite i nisto ne pravjat,kradat i bogatejat,grazdani pravete vsi4ko da iz4eznat tezi kradci i lesojadi.
Джани

2015.12.21 | 21:16

2
БСП е едиствената опозиция, адекватна такава! Кънев не знае къде се намира, много си вярва, но съвсем неоснователно! По-скоро е объркан и не може да се ориентира правилно в ситуацията.

Добави коментар

Водещи новини