Десислава Атанасова: Поведението на ДСБ е налудничево и граничи с диагнози

  • 17 декември 2015 08:24

  • 2150
  • 3
Десислава Атанасова: Поведението на ДСБ е налудничево и граничи с диагнози
© Булфото

Новото коалиционно споразумение ще бъде доста по-детайлно. В него ще се ангажират всички, които подкрепят правителството и неговата програма. Целта е да се осигури ясна и силна подкрепа за определени реформи.

Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Ангажиментите трябва да бъдат разписани детайлно. Това се дължи на факта, че министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва беше в деликатна ситуация. Когато се гласуваше здравното осигуряване, много малка част от депутатите от Реформаторския блок бяха в залата и се разчиташе на депутати от ГЕРБ. Ние винаги сме подкрепяли министрите в правителството, но това трябва да правят и другите. Предполагам, че министър Румяна Бъчварова ще бъде натоварена да изготви и детайлизира новото споразумение. То е необходимо, защото вече има една партия, която преди година заяви, че подкрепя кабинета, а сега вече се чувства като опозиция, каза още тя.

Вчера минаха конституционните промени. Те бяха гласувани със 189 гласа, което е много добър резултат. Тези промени минаха в дух на консенсус и разбирателство. Обществото се умори от караници и противопоставяне. Новият министър на правосъдието сега трябва да започне да работи. Искам да заявя, че цялата ПГ на ГЕРБ подкрепя Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на. Сигурна съм, че и другите политически сили, които подкрепят правителството ще направят това. Тя е много диалогичен човек. Работила съм с нея и съм убедена, че ще се справи. Това, че е работила в президентството не означава, че е президентски кандидат. Тя е кандидат на управляващото мнозинство. Надявам се, че ще успее, прогнозира Атанасова.

Поведението на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и искането му за оставки беше недопустимо. В този момент не може да предизвикваме трусове в държавата. Относно протестите срещу съдебната реформа, живеем в демокрация и всеки има право да изразява мнението си. Не мисля, че тези протести са насочени срещу правителството и могат да повлияят на неговата работа. Да си в опозиция и да участваш с министри във властта е налудничево поведение, което граничи с диагнози, категорична беше Атанасова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2150 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.12.17 | 21:11

3
Стига сте ни занимавали стая . Питайте в Дулово Силистренско що за стока е тая и как стана депутат??

2015.12.17 | 18:48

2
taq kurva mislix ze e ymrqla .

2015.12.17 | 18:48

1
А сърбежа ,какво е !Диагноза или к.урвенско поведение !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини