Найден Зеленогорски: Реформаторският блок съществува, не се е разпаднал

  • 15 декември 2015 08:09

  • 1989
  • 1
Найден Зеленогорски: Реформаторският блок съществува, не се е разпаднал
©

Зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски коментира ситуацията в Реформаторския блок в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той сподели, че по принцип е изненадан от решението на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и на колегите му от ДСБ. Зеленогорски напомни, че както той, така и другите депутати от Блока, както и кметовете са избрани като представители на Реформаторите, а не като представители на отделните партии.

По време на интервюто на Зеленогорски стана ясно, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е оттеглил участието си в сутрешния блок веднага след като е разбрал, че представител от ДБГ ще участва в него. Водещите обясниха, че постъпката на лидера на ДСБ е изключително неотговорна.

На въпрос защо Кънев е оттеглил подкрепата си от правителството, щом Христо Иванов е от квотата на ГЕРБ, Зеленогорски отговори, че не иска да коментира.

Найден Зеленогорски обясни, че все още няма общо решение как да действа Реформаторският блок. Той напомни, че решенията се взимат с 2/3 от гласовете. Зеленогорски поясни, че така постъпват демократите - сядат и говорят.  "Ние сме част от управлението и ние трябва да положим усилия да се случат реформите", каза още той и категорично заяви, че РБ съществува и не се е разпаднал.

Съпредседателят на ДБГ изрази своята подкрепа към здравния министър д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. "Смятам, че решението му е правилно. Той е министър на РБ. Ние сме избрани от симпатизантите на РБ, а не от симпатизантите на ДБГ или на ДСБ", каза още Найден Зеленогорски.

Съпредседателят на ПГ на РБ напомни, че именно той в лично качество има лоши спомени и трудни взаимоотношения с ГЕРБ. " И сега дори е така в Плевен", каза той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1989 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бай Колю от Къшин

2015.12.15 | 13:35

1
А,бре туй гламавичкото момченце от нашия край-Найденчо ли ги разправя такива "умни" приказки? Да го е.а!

Добави коментар

Водещи новини