Велизар Енчев: Радан Кънев ще компрометира независимите опозиционни депутати

  • 15 декември 2015 13:15

  • 2199
  • 3
Велизар Енчев: Радан Кънев ще компрометира независимите опозиционни депутати
© Булфото

Независимият депутат Велизар Енчев нападна лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Това стана чрез декларация изпратена до медиите, която публикуваме без редакторска намеса.

"Във връзка с изявлението на депутата от ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че минава в опозиция и новото му работно място може да е на последния ред, сред независимите депутати, декларирам следното:

Радан Кънев не може да е опозиционен депутат, защото с цялата са парламентарна дейност в последните 14 месеца в Народното събрание той прокарва или защитава всички антисоциални  законопроекти, предложени от ГЕРБ и ДПС – запазване на плоския данък, замразяване на майчинските, нехуманната здравна реформа, разделяща пациентите на богати и бедни, даване на държавна помощ за частните училища, теглене на заробващия народа 16-милиарден дълг, вдигане на акциза на цигарите, бруталното повишаване на цената на винетните стикери за леките автомобили.

Ако ръководството на Народното събрание постави г-н Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на скамейката на независимите депутати, като опозиционен депутат декларирам следното:

Ще бойкотирам с всички парламентарни средства неморалното поведение на този депутат от Демократи за силна България. Със своето присъствие на последния ред на парламента той ще компрометира независимите опозиционни депутати. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и само ще имитира опозиционно поведение, тъй като министрите му остават в правителството на Бойко Борисов  и  ще провеждат политиката, срещу която той ще гласува", категоричен е Енчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2199 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
stoiko

2015.12.17 | 23:36

3
Drugarju En4ev,njama nezavisimi,vse ot tnjakogo i njkoi sa zavisimi,dranka gluposti.
Зина

2015.12.17 | 23:35

2
Точно казано. Гейовете нямат място не само на последния ред, при опозицията, но и на първия. Вън от НС.

2015.12.17 | 19:12

1
Колко ти плати Доган бей? Обещавам че няма да кажа на никой.

Добави коментар

Водещи новини