Румен Христов: Всеки иска да допринесе с нещо за развитието на РБ

  • 16 декември 2015 08:55

  • 724
  • 0
Румен Христов: Всеки иска да допринесе с нещо за развитието на РБ
©

Случи се това, което очаквахме. В стаята и банките сме заедно, ние сме преди всичко хора, дългогодишните приятелства не могат да бъдат зачеркнати толкова лесно, каза зам.-председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в ефира на ТВ7.

Ние стоим на първоначално подписаното споразумение, което се гради на четиригодишно управление. Изброяването на много приоритети с къси срокове може да ни постави в неудобно положение, категоричен е Христов.

Всеки иска да допринесе с нещо за развитието на РБ. Беше грешка, че много дълго време не бяхме правили такова събиране. РБ гласува за предложението, което беше внесено с нашите подписи, но АБВ внесоха тяхното предложение, което беше прието, това ни шокира, каза седесарят. Почувствахме се неудобно, трябва да се правят по-чести събирания в правителството, допълни той.

Не може да получиш всичко при положение, че имаш 23 депутати. Стабилността се осигурява от ГЕРБ, а ние сме катализаторът за промени. Направиха се много неща за една година, каза Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Трябва да минат четири години, една е прекалено малко. Нямам представа кой ще е новият правосъден министър. Има няколко имена, те са известни, но нито едно от тях не е поставено на масата, категоричен е той.

Кабинетът е стабилен, светът е във война и тя не е далеко от България. Разумът в РБ ще надделее, оставаме си приятели и продължаваме заедно, завърши Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Последвайте канала на

724 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини