Румен Петков: Радан Кънев говори несериозни неща

  • 11 декември 2015 12:14

  • 1658
  • 1
Румен Петков: Радан Кънев говори несериозни неща
© Булфото (архив)

Зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отхвърли като абсолютно невярна и несериозна оценката на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че ни управлявали ГЕРБ, АБВ и ДПС, съобщи Канал 3.

В решението за конституционните промени участват още ПФ, Атака, БСП, а 10 от РБ се въздържаха, тоест, там далеч няма единна позиция.  Така че, позволете ми дане приемам такава оценка, тя е дълбоко невярна, отсече Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той контраатакува, като припомни на Кънев как самият той "се срещаше по коридорите с ДПС и обявяваше исторически компромиси. Така че, неговият лозунг "Без ДПС" не бива да бъде прехвърлян напред и назад. А това, че ДПС са подкрепили едно зряло решение, което не противоречи на институцията и което ни вади от възможността да бъде атакувано пред КС и да бъде бламирано всичко, говори добре за ДПС", заяви Петков.

Заместникът на Георги Първанов каза още, че АБВ няма никакви амбиции за поста на правосъдния министър и бе категоричен, че това си е въпрос на премиера Бойко Борисов. Той ще си прецени с кого и как ще се консултира, добави Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Но бе абсолютно категоричен в едно - че бъдещият правосъден министър е ясно какъв не трябва да бъде. Аз смятам, че отишлият си показа каква не трябва да е фигурата. Така че сега ще бъде малко по-лесно", заяви зам.-шефът на АБВ. Петков смята, че след оставката на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския управлението по-скоро е стабилно и също така - "по-скоро" не ни чакат още министерски смени.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1658 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.11 | 20:58

1
Рада Дълбоката винаги говори несериозни неща докато не и го набуташ в дълбокото гърло - тогава Радка само скимти пъшка и прегръща но до 30 см уйове повече Радан не може

Добави коментар

Водещи новини