Валери Симеонов: Трусовете в РБ няма да доведат до промени в правителството

  • 11 декември 2015 10:32

  • 1301
  • 2
Валери Симеонов: Трусовете в РБ няма да доведат до промени в правителството
© Булфото

Трусовете в Реформаторския блок няма да доведат до промени в правителството. Това заяви пред „Фокус” съпредседателят на ПГ на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Според него оставката на Христо Иванов няма да бъде последвана от други оставки на министри от Реформаторския блок. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 допълни, че блокът ще продължи да участва в управлението, но при евентуални предсрочни парламентарни избори реформаторите ще загубят голяма част от подкрепата за тях.

„Реформаторският блок е важен за правителството, дотолкова, доколкото да свали от плещите на най-голямата партия - ГЕРБ отговорността, тежестта на второ самостоятелно управление“, коментира Симеонов.

Попитан дали Патриотичният фронт би приел министерско кресло, Симеонов отговори, че той в лично качество не би се ангажирал да участва в настоящия кабинет. Според него, ролята на ДПС в управлението на страната е силно преувеличена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1301 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.12.12 | 17:25

2
Брей, Далаверко Винкелов Черкезов да не е станал говорител на ББ, че дава такива заключения - това да, това не?! Кога стана калайджия, кога му почерня г...за? Мяу!

2015.12.12 | 17:25

1
toq poganec otdavna trqbva6e da gnie v zatvora

Добави коментар

Водещи новини