Касим Дал започва да гради структури в цялата държава

Очакванията ни на изборите бяха много по-големи, но ние постигнахме най-добрия възможен резултат. Това заяви Касим Дал в коментар на резултатите от изборите.

Напусналият ДПС бивш заместник-председател на движението участва на вота заедно с Единната народна партия на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Тези които бяха зад нас се изправиха срещу статуквото ние продължаваме нашата работа и ще изградим структури във всички общини и области, декларира Дал. На много места не издигнахме кандидати, сбъркахме и с номинациите. Но след един реален анализ, ние ще продължим, ние идваме, това е успешна крачка, убеден е Дал.

Благодаря на всички, които имаха сърце и работиха за кандидатурите на ЕНП. Навсякъде нашите кандидати бяха подложени на преса. От толкова години правя избори такова чудо не бях виждал като в Главиница, Цар Калоян и Кърджалийско, заяви бившият заместник на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. В България демокрацията има още много път да извърви. За съжаление на изборите се видя, че две в едно не сработи. Това трябва да ни е урок никога повече да не се правят такива избори, препоръча Дал.

Нищетата и мизерията отвориха дупка за парите. Изборите бяха изпитание и продължаваме напред, заяви лидерът на ЕНП Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Коментари

 1. 2011.12.22 | 11:37
  Касим Дал се оказа прав, че ДПС на тези избори ще бъде наказано ! На изборите през 2009 год. ДПС получи над 610 000 гласа, а сега за ДПС гласуваха едва 230 000, половината от които са купени.Доган е един безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност при МВнР, от 1965 г. Когато Касим Дал лежа по затворите в София,Варна,Бобов Дол и Стара Загора за да се създаде ДПС къде бяха тези подлеци тогава ? Доган май не разбра,че от Турция един глас няма да получи вече, нали Ердоган го предупреди, ДПС ще има нов лидер и той ще се казва Касим Дал ! Тези лицемери си играят последните козове!
 2. 2011.11.26 | 08:13
  Касим Дал е човека, който изгради инфраструктурата на партията ДПС ! Доган е просто един кух кавал, доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" ! Рано или късно Касим Дал ще е лидер на ДПС !
 3. 2011.11.26 | 07:55
  Във всички структури на ДПС трябва да има бивши служители на ДС,иначе баш агента Доган няма да може да спи спокойно.Затова агент САВА от 21 години насам диктува,кой какво и къде да бъде.Това е диктатурата на така наречената партия ДПС.
 4. 2011.11.10 | 11:34
  -- Прикрепено писмо (КОЙ ?!) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: КОЙ ?! Дата: Сряда, 2011, Ноември 9 12:02:17 ЕЕТ Господин Бойко,надявам се да си приел съобщението от телефонната централа на Министерски Съвет.Просто няколко въпроса към тебе,нищо лично,но ти много лично си приел приватизирането на България по АБВ-план,чрез "Ариел".Въпросите няма да са относно "имало едно време" ,нито "Енергийни Проекти" нито "зайо Байо",просто ще те попитам кога ще откриваш новата АСАНСЬОРНА СТАНЦИЯ-"България-Луната" по проект "Земеделие и отглеждане на ЧЕРВЕНИ ЧУШКИ". Аххххх,забравих и да изложа в резюмето и въпроса си- КОЙ ОТКРАДНА НА НЕШКА РОБЕВА ЛЕНТИТЕ ???!!!
 5. 2011.11.10 | 09:18
  Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет