Касим Дал съжалявал Ахмед Доган

  • 19 май 2011 21:06

  • 2481
  • 1
Касим Дал съжалявал Ахмед Доган
©

Докато Ахмед Доган обяви, че изпитва отвращение по адрес на Касим Дал, то бившият заместник-председател на партията коментира пред Дарик, че съжалява лидерът на ДПС.

Дал беше призовал хората да бойкотират отбелязването на майските събития с участието на ръководството на движението. Намесата на полицията не допусна днес саморазправа, след като изключенят от ДПС общински съветник в Кърджали Адем Мехмед и бившият депутат от ДПС Корман Исмаилов издигнаха плакат на митинга в Джебел срещу агентите на ДС в партията.

Според Касим Дал не е имало провокация. Коментарът му за случилото се:

Провокация нямаше, само четирима души издигнаха един плакат и видяхте реакцията. На плаката пишеше "Вън агентите и доносниците от ДПС". За съжаление така действат хората от кликата на Движението за права и свободи... Аз се надявам това да се получи в Демир баба и в Пристое, където ще има също такива чествания - убеден съм, че хората накрая ще дадат отпор на всичко, което се случва. На изборите особено ще бъдат наказани, това ръководство на Движението за права и свободи. Ние знаехме как могат да реагират тези хора. Продължаваме даже с още повече убеденост и сила, защото и днешните действия, и думите на председателя на Движението за права и свободи говорят за начин на мислене. Толкова много са се озлобили и обезпокоени, че това ни дава още повече сили да продължим. Той мисли, че партиите правят хората, а не хората партиите. Това е начин на мислене за съжаление на тези хора... Отвратил се е, нещо такова чух. Аз пък го съжалявам, наистина той е за съжаление.

Изненада ли ви оценката на ДПС, че управлението на ГЕРБ е провал, и прогнозата за предсрочен вот?

ДПС първо трябва да се върне назад да даде оценка на своето управления, за да говори за днешното, защото твърде много провали има при нас, имаше, които бяха покрити. Така че за днешните управляващи оценката ще дойде на изборите също.

Последвайте канала на

2481 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ОФИЦЕР ОТ ДС

2011.12.23 | 11:40

1
ТАЯ КУКА / КАСИМ/ОЩЕ ЛИ СЕ ПОДВИЗАВА В ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО? ТОЯ ГЛАВОЧ Е ПО ОПАСЕН И ОТ цар КИРО И КОЛКОТО ПО НАВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА ГО ОЗЪПТИ, ТОЛКОВА ПО МАЛКО ПРОБЛЕМИ ЩЕ ИМА! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН МРЪСНИК!

Добави коментар

Водещи новини