Бой между ДПС-активисти и отцепниците на Касим Дал

  • 19 май 2011 13:20

  • 2840
  • 1
Бой между ДПС-активисти и отцепниците на Касим Дал
©

Масов бой избухна между привърженици на лидера на ДПС Ахмед Доган и симпатизанти на изключения от партията Касим Дал.


До сблъсъка се стигнало след като хората на бившия втори в ДПС освиркаха ръководството на движението на митинг в Джебел. Веднага след това обаче групата била атакувана от струпаните на площада селски кметове избрани с бюлетината на ДПС.

Няколко гавази верни на Сокола били разположени около трибуната на митинга, за да попречат на хората на Касим Дал да се качат пред микрофоните. Само бързата намеса на полицията предотвратила разрастването на побоя. Групата на Касим Дал била помолена да напусне площада на Джебел.

От трибуната лидерът на ДПС Ахмед Доган се извини на привържениците си, че е "отглеждал хора като Касим Дал, които като им вземат играчката и се опитват да прекроят политическото пространство". Касим Дал се опитва да открадне историята на ДПС, заклеймил бившия си съпартиец заместникът на Сокола Лютви Местан.

Последвайте канала на

2840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2014.09.01 | 22:13

1
Сега оня бухал Лютфи (какво е това шибано име ???) да сезира ООН,НАТО,ЕС,USA,USSR.... за опит за политическо убийство... Дори нашите братя с турско самосъзнание (каква грандиозна глупост, разделяща хората) не ви искат защото не направихте НИЩО за тях - техните ръце са все така напукани от работа а вашите все по-пълни с открадените и от тях пари !!!

Добави коментар

Водещи новини