Йотова: Видяхме кой кой е в БСП

  • 15 юни 2015 17:51

  • 1957
  • 3
Йотова: Видяхме кой кой е в БСП
©

Рехабилитиране на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на начело на БСП не стои на дневен ред. БСП има свое ръководство в лицето на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. В момента тече много спретната кампания за местните избори. Ние получихме своята оценка като партия от Европа в лицето на Станишев като лидер на ПЕС. Това каза евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Всички тези въпроси за разпри в БСП не са съществени, посочи Йотова. Съществените въпроси не са и за изключването на Кадиев. Бих посъветвала всеки един от съпартийците ни да не се престъпва към подобно гласуване. Самото предложение на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е доста неубедително. По-скоро идеята му е била, за да се завърти дебат в публичното пространство.

Лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в непрекъснато повтаря мантрата за езика на омразата. В същото време той сам го създава изкуствено.

Аз лично не бих обърнала никакво внимание на предложението на Кадиев, увери Илияна Йотова. Не биваше да се създава фойерверк в публичното пространство. Сега се видя кой кой е в БСП.

На въпрос дали нещата в БСП вече са спокойни, евродепутатката отговори твърдо с "не". Тя призна, че партията все още преживява един труден период от октомври насам. Но вече излизаме от кризата, увери тя. БСП не е просто политическа партия. Тя не най-старата партия с много здрави инстинкти. Това са отношения на групи хора, които са свързани от една идея - това е разликата между нас и всички останали.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1957 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ

2015.06.16 | 16:15

3
КАКВА ЛЯВА ПАРТИЯ СТЕ И ЗА КАКВА ИДЕЯ ГОВОРИТЕ ? ТА ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ. МЛАДИ МИЛИОНЕРИ НА ПО 30-40 ГОДИНИ НРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ОЛИГАРСИ СОБСТВЕНИЦИ НА ПАНАИРИ, СОБСТВЕНИЦИ НА ЛУКСОЗНИ ХТЕЛИ, СОБСТВЕНИЦИ НА ВЕЦ-ОВЕ И СОЛАРНИ ПАРКОВЕ, ПРОДАВАЧИ НА ТОК. ТОВА СТЕ ВИЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СОЦАЛИСТИ. ПОЗОР СТЕ ЗА ИСТИНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ. НАПУСНЕТЕ ПАРТИЯТА.

2015.06.16 | 16:15

2
БСП ,да се преименува в ББП (българска буржоазна пария ) ,едри капиталисти и това ще отговаря на истинското състояние на партията ! Няма смисъл да се кичите с думата "социалисти "! В партията ви няма нищо социално ! Нима сте против да се увеличава годините и стажа на обикновените работници !Нима сте за това да се увеличават пенсии и заплати !Нима с 35 лв., се отглеждат деца !Нима сте против политиката водена от лудия Москов и хиляди болни ше намерят покой единствено в гробищата !Не ,вие не защитавате бедния българин ,вие сте едри капиталисти !Е ,след като не сте ,това за което се представяте -поне се преименувайте !

2015.06.16 | 16:14

1
ДА ВИДЯХМЕ.ИСТИНСКИТЕ ХОРА НАПУСКАТ ОСТАВАТ ОЛИГАРСИТЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини