Борисов: Десетилетия минават, минават и като махнеш асфалта ... няма нищо отдолу (видео)

  • 08 юни 2015 08:08

  • 12535
  • 551
Борисов: Десетилетия минават, минават и като махнеш асфалта ... няма нищо отдолу (видео)
©

"Няколко пъти съм гледал Ненчо Балабанов", призна с усмивка премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който днес гостува в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Борисов напомни, че от 15 години го имитират. "Справя се обаче добре", призна премиерът и добави: "Хванал ми е някои реплики".

Премиерът коментира темата "Игнатиево". Той я сравни с АМ "Тракия": Десетилетия минава, минават и като махнеш асфалта ... няма нищо отдолу". Проблемът се е натрупвал с години, добави Борисов.  "МВР и прокуратурата трябва да бъдат безкомпромисни в този случай и аз съм убеден, че това ще стане", коментира министър - председателят.

"Случаи с богати "социално слаби" има не само в Игнатиево. Не съм съгласен, че се фокусираме върху това, че те са роми. В квартали като "Бояна" и "Драгалевци" също има такива", заяви още премиерът.

Борисов съобщи, че с около 2 млрд. лв. са събрани повече в хазната. Той поясни, че това се дължи не само на Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната и информира, че има камери, които следят всеки един момент от тяхното преминаване през границите ни. "В края на краищата йок кармазъ пак го видяхме. Такива знаете ли колко пъти видяхме и чухме? По 17 пъти на ден се вдигнаха приходите от кантарите", поясни премиерът.  Той добави, че в пъти са се вдигнали и приходите от алкохол.

Премиерът коментира разследването на румънския му колега Виктор Понта и напомни, че и той е разкарван до прокуратурата, и Станишев също е викан много пъти. "Лов на вещици лесно се прави. И Орешарски, и Станишев мога да ги подкарам, а после те мен", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На въпрос ГЕРБ ли са избрали Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за главен прокурор, Борисов отговори категорично отрицателно. "Ако го бяхме избрали ние, Цветанов, той сега щеше да бъде страхлив", поясни премиерът. Относно това, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и също е заявил преди време, че ГЕРБ и ДПС са избрали Цацаров, Борисов напомни, че не винаги е съгласен с лидера на ДСБ и припомни, че съществуващата коалиция е такава, защото така хората са подредили партиите. "Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е независим по смисъла на своята работа", коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Във връзка с темата "Костинброд", премиерът каза, че не я коментира никога, защото тя е истински фалшификат. На въпрос дали се опасява от нов "Костинброд", той отговори, че ако Мая Манолова или Николай Бареков занесат такъв скандал, той пак ще бъде разследван.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира карикатурите на Христо Комарницки. Според него 20 от 30 карикатури на месец са свързани с него. "Ама аз не съм толкова дебел, колкото той ме изкарва", поясни премиерът.

"Искам да ми върви правителството. Аз работя по 20 часа на ден и след три години няма да ми се гледат някои хора, а те 17 години всеки ден ме питат аз дали ще се кандидатирам за президент, 17 години, бе братко", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На въпрос дали Лиляна Павлова ще бъдат кандидат - кмет на София, Борисов попита водещите на "Здравей, България" къде са чули това, а те му отговориха, че няма да си издават източниците.  "Данчето прекрасно се справя в София", допълни още премиерът.

Той обяви още няколко имена на кандидати за кметове от ГЕРБ - за Пловдив ще се кандидатира досегашният кмет Иван Тотев, за Варна отново ще се бори Иван Портних, а за Бургас – Митко Николов.

Борисов коментира съвместното съжителство с ромите: "Да ги избием не можем. Стават все повече. Не искат да учат, а ако учат - трудно учат. От векове живеем така".

Премиерът съобщи още, че няма да сменя министри в следващите няколко месеца.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отговори на няколко блиц въпроса. Той съобщи, че кредити няма, заплатата му стига. Премиерът призна, че от 15 години не е влизал в магазин и праща обикновено "детето да купи каквото е нужно".

На въпрос  дали е излъгал в последните 40 минути, премиерът отговори категорично с не. Призна обаче, че последно е излъгал здравния министър Петър Москов и разказа как и какво е станало. Борисов сподели, че се хващал на бас с Москов за резултати от футболни мачове. "6 - 7 бутилки уиски ми даде, милия", каза с усмивка той и добави: "Последната бутилка ми я прати с хапче за черния дроб. Сега пак ми дължи една бутилка заради мача Барселона - Ювентос".

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сподели още, че за последно е плакал при смъртта на майка му. Иначе не рева, каза премиерът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12535 551

Свързани новини

Коментари 551

Добави коментар
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.06.08 | 10:24

4
Обама гледал кадри от посещението на Джон Кери в България. Останал много впечатлен как съществото от третия пол Роса Плевнелиева и банкянския помияр Боко Тиквата пълзели на ВИП терминала на летище София лижели пода и целували краката на Кери. Боко Тиквата и Цветанов са получили много изгодна оферта за работа в Белия Дом (отговаряща разбира се на образованието и духовното им развитие)! Работата се състои в това всяка сутрин да почистват пениса на Обама! Боко Тиквата бил раздвоен дали да приеме мечтаната работа или да се кандидатира за президент! Затова е бил и събора на мафията във Велико Търново! Колко милиарда трябва да открадне още наркобарона Боко Тиквата за да бъде арестуван!? Докога ще плащаме милиони за охрана на този престъпник!?

2015.06.08 | 10:24

3
Росен Плевнелиев има три прекрасни дечица, ти колко деца си създал за България, анонимна отрепко? Сигурно си недоносен недорасляк като Путин и жените повръщат, само като те видят.
до госта

2015.06.08 | 10:24

2
Офшорната мърша знаеш ли с колко милиона от данъци е ощетил България , скапана политическа кypво
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.06.08 | 10:24

5
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.06.08 | 10:26

24
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Този никога не е имал жена и деца! Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са твoе дело Тикво! Няма друг политик с който българите да са се гаврили толкова!
BOIKO PEDERAST

2015.06.08 | 10:26

25
TIKVATA ANALNA BOIKOYGLY E I PEDERAST I KURVA I YBIEC /KRADEC /OLIGOFREN/SHIZOFRENIK -TUP GAZ PULEN S DOGANOVA SPERMA

2015.06.08 | 10:26

22
ГолЕм е Бойко ;) Само така Началство !

2015.06.08 | 10:26

10
golem pederast i kurva e Boiko ygly
Ало

2015.06.08 | 10:26

21
Toq pak s toq Hasfalt se pobarka. Aide prestanete da se hvalite s magistralite vi, za6toto mnogo dobre znaem kolko milioni ste lapnali komisionni i posle za horata gi praveli! A kato vsi4ko drugo ne ni e nared v darjavata samo do magistralite mi e!

2015.06.08 | 10:23

1
Днес ще ида да видя новия вход на метрото на Черни връх.

2015.06.08 | 10:26

14
Десетилетия минават, а ти ставаш все по-тъп, Боко. Американските ти господари поискаха да махнем Левски и Ботев от учебниците, а ти мълчиш, подлого турска.
Цвъки

2015.06.08 | 11:16

174
Бойко е болен мозък. Той живее в друг свят - розов.

2015.06.08 | 10:43

64
Въпреки цялата пропагандна война срещу Герб и Бойко от страна на власт жадуващите комуняги и сидерасчета. Генерала си остава най-големият политик в държавата !
ДОЛУ ГЕРБ

2015.06.08 | 10:44

65
Каква война срещу гроб бълнуваш бе , помним преди да се скара с Пеевски всеки ден беше в тв7 и му задаваха само удобни въпроси ами Люба Кулезич , ами хекимянчо все удобни въпроси му задават
шимпанзето Обонго

2015.06.08 | 10:25

7
Боко козирувай !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини