Борисов: Реформаторите да спрат да слушат драгалевския си вожд (видео)

  • 14 август 2014 08:15

  • 14423
  • 152
Борисов: Реформаторите да спрат да слушат драгалевския си вожд (видео)
©

Обвиненията, че ГЕРБ е съставил служебното правителство, са опорните им точки. Вижте, че повечето министри са дейци на реформаторите. Премиерът Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска също работеше с Реформаторския блок при събирането на подписите за референдума. БСП се скриха. Не са управлявали последната година. Искат да прехвърлят всичко върху мен. Това е опорната им точка.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Мен най-много ме притеснява, че в митниците не могат да съберат близо 1 млрд. лева. Никой не ме е питал за Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната. Нямам нищо общо с неговото назначение. Нормално е премиерът Близнашки да подкрепи неговото назначение. БСП, ДПС и "Атака" нямат срам. Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на и Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в излизат и казват, че нямат нищо общо с "Южен поток". Вчера Близнашки каза, че все още не може да разбере какво се е подписало с "Уестингхаус". Непрозрачността става рецидив за БСП. И сега твърдят, че не били подписвали нищо. Някакви чиновници били подписвали договорите. Тези чиновници нали ги е назначил Стойнев. Той им е принципал и той им нарежда какво да правят. Стойнев е един аджамия, който няма капка срам. Съветвам всички фирми, които участват в "Южен поток" да подадат иск срещу Стойнев и да го съдят. Това е един пощальон, който лъжеше и Москва, и Брюксел. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 подписва за "Южен поток" и най-нагло лъже руснаците. После праща писма до Брюксел, че проекта е замразен. Станишев колко пъти излъга хората в Белене, че ще им строи АЕЦ. ГЕРБ ще работи за енергийната ефективност, обяви Борисов.

Имам резерви към някои от министрите. Няма да кажа кои. това си е моя работа, а работа на президента е да ги назначи. Служебното правителство има само една задача, да проведе честни избори. Не ме интересува кой ще ги организира изборите. Не познавам никой. Нито от ЦИК, нито искам да ги познавам. Ако ГЕРБ няма 121 депутата, връщаме мандата и оставяме реформаторите да си правят коалиция с БСП и да си управляват. Те трябва да станат нормална партия и да спрат да слушат драгалевския си вожд. Искам да кажа на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва да спрат да ме следят. Те явно си измислят разни неща. ГЕРБ не води преговори с БСП, ДПС или "Атака". Не водим преговори с никой. Реформаторите трябва да спрат да си измислят, че всеки ден се срещам с някой. Ще върна мандата и ще блесне истинското им лице. А то е, че са много близка партия с БСП и то благодарение на драгалевския им вожд. Те или ще почнат да се държат като нормална партия, или да ми поставят условия всеки ден, не. Аз веднъж съм се опарил от брак и вече не влизам в брак. Пожелавам успех на реформаторите. Да си управляват с БСП. Реформаторите не са казали една дума срещу БСП, срещу ДПС, а всеки ден ме атакуват мен. Те направиха всичко през последните дни да скъсат всяка възможност за следизборно споразумение, ядоса се Борисов.

Естествено е да имам готов проект за кабинет. Ясни са силните ни министри. Ние ако нямаме готовност да управляваме, няма да се явяваме на изборите. И с листите сме готови. При нас всичко става на време. Ние сме дисциплинирана партия с добре организирани структури. Ще вкараме в парламента много кадърни хора от гражданската ни квота, разкри лидерът на ГЕРБ. Той коментира и темата КТБ. Дойде ли БСП на власт, започват да фалират банки. КТБ трябва да бъде стабилизирана незабавно. Парите на държавата не са били в КТБ. Там бяха под 5% от държавните пари. Много повече държавни пари има в други банки. Ако държавата ги прибере.... Да замълчим предлагам. По тази тема трябва да бъдем много внимателни. В най-голямата финансова криза държах България стабилна. Тези дойдоха и съсипаха тази система. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи направи много и то в най-тежките моменти. Имаше постна пица, но беше пица. Сега няма да има и пица. Искам да кажа на реформаторите, че след 5 октомври може да влезем в много тежка спирала и няма да има какво да ядем. Да спрат да политиканстват и да започнат да се държат нормално. Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната събираше с 1 млрд. повече от бившия шеф на митниците. Дори и името не му знам този човек. Това е голямата разлика. При мен се знаеше кой носи политическата отговорност. Тези са толкова безлични, че никой не им знаеше имената. Бойко Василев от "Панорама" също не ги знаеше. Това обаче не им попречи да направят големи поразии. Срещу Танов не успяха да открият нищо. Събираше с 1 млрд. повече, а те се хванаха за един казан бира, завърши Борисов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
14423 152

Свързани новини

Коментари 152

Добави коментар

2014.08.22 | 09:00

152
РЕФОРМАТОРИТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО МРЪСНИЦИ, НО Е ГРЕШКА БОРИСОВ ДА СЕ КОНФРОНТИРА С ТЯХ. ДА И ОСТАВИ ТЕ САМИ СЕ ПРОВАЛЯТ. КОСТОВ Е ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА, ТАКА ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.
хадес

2014.08.22 | 09:00

151
Една седмица преди изборите през 2009, Боко олигофрена излъга народа, че ще получават по 2000 лева месечна заплата. С лъжа дойде на власт и до ден днешен с лъжа и измами е на политическата сцена.

2014.08.22 | 08:59

150
Бойко, ако не подкрепиш Южен Поток ще загубите. Андрей Ковачев греши с позицията си. Тази позиция е лоша за България. Хората не искат комунисти, но искат газопровод.
Прост Гербер

2014.08.22 | 08:59

149
Бойко.....Най-умният си сред герберите и най-прост сред политиците

2014.08.15 | 20:13

115
Xa , xa , xa dobre kazano !!!! Bravo !!!!
..

2014.08.22 | 08:59

148
Пак почна да ползва старите еврейски прийоми Тиквоча. За пред хората уж да е сърдит, на тези, с които е в съюз. Сега, разбирате ли, Близнашки не бил негов човек, същия, който събираше подписката за референдума на марионетката на Тиквата. Тиквоч, не ти вървят мръсните еврейски номера вече, кажи на шефовете си да ти измислят нови.
КУР ЗА ГЕРБ

2014.08.22 | 08:59

147
БОЙКЕ МАЙКА ТИ ДАЙБА БОКЛУК
Една българка

2014.08.15 | 21:36

126
Е, казаха им го на "реформаторите" право куме, в очи. Оттук насетне - да му правят сметката.

2014.08.22 | 08:58

146
Реформаторите са самостоятелна партия и ще слушат когото преценят. Не са патерица на Бойко. Знаеш ли как хубаво ще се обърнат нещата против него ако продължава така?

2014.08.14 | 15:16

7
ДА МУ ПРАВЯТ ЛИ СМЕТКАТА БЕ, КРУМЧО, АМА ТЕ СА Я НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА ВЕЧЕ И Е ВЯРНА.

2014.08.22 | 08:57

145
БОКО, СПРИ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ. НА КОСТОВ МОЖЕ САМО ДА МУ ПРЪДНЕШ НА ДЕДОВИЯ.
КУР ЗА ГЕРБ

2014.08.22 | 08:57

144
БОЙКО КУРВООООООООООООООООО ИБРИК

2014.08.16 | 13:48

143
Бойко е прав за РБ но същото се отнася и за НФСБ.Кой управлява последната една година ГЕРБ ли? Защо никой не търси сметка на БСП,ДПС и АТАКА за техните назначени хора а се атакува само по ГЕРБ.До коя партия са по близки РБ и НФСБ ако не до БСП и ДПС.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини