Борисов: Десетилетия минават, минават и като махнеш асфалта ... няма нищо отдолу (видео)

"Няколко пъти съм гледал Ненчо Балабанов", призна с усмивка премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който днес гостува в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Борисов напомни, че от 15 години го имитират. "Справя се обаче добре", призна премиерът и добави: "Хванал ми е някои реплики".

Премиерът коментира темата "Игнатиево". Той я сравни с АМ "Тракия": Десетилетия минава, минават и като махнеш асфалта ... няма нищо отдолу". Проблемът се е натрупвал с години, добави Борисов.  "МВР и прокуратурата трябва да бъдат безкомпромисни в този случай и аз съм убеден, че това ще стане", коментира министър - председателят.

"Случаи с богати "социално слаби" има не само в Игнатиево. Не съм съгласен, че се фокусираме върху това, че те са роми. В квартали като "Бояна" и "Драгалевци" също има такива", заяви още премиерът.

Борисов съобщи, че с около 2 млрд. лв. са събрани повече в хазната. Той поясни, че това се дължи не само на Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната и информира, че има камери, които следят всеки един момент от тяхното преминаване през границите ни. "В края на краищата йок кармазъ пак го видяхме. Такива знаете ли колко пъти видяхме и чухме? По 17 пъти на ден се вдигнаха приходите от кантарите", поясни премиерът.  Той добави, че в пъти са се вдигнали и приходите от алкохол.

Премиерът коментира разследването на румънския му колега Виктор Понта и напомни, че и той е разкарван до прокуратурата, и Станишев също е викан много пъти. "Лов на вещици лесно се прави. И Орешарски, и Станишев мога да ги подкарам, а после те мен", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На въпрос ГЕРБ ли са избрали Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за главен прокурор, Борисов отговори категорично отрицателно. "Ако го бяхме избрали ние, Цветанов, той сега щеше да бъде страхлив", поясни премиерът. Относно това, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и също е заявил преди време, че ГЕРБ и ДПС са избрали Цацаров, Борисов напомни, че не винаги е съгласен с лидера на ДСБ и припомни, че съществуващата коалиция е такава, защото така хората са подредили партиите. "Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е независим по смисъла на своята работа", коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Във връзка с темата "Костинброд", премиерът каза, че не я коментира никога, защото тя е истински фалшификат. На въпрос дали се опасява от нов "Костинброд", той отговори, че ако Мая Манолова или Николай Бареков занесат такъв скандал, той пак ще бъде разследван.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира карикатурите на Христо Комарницки. Според него 20 от 30 карикатури на месец са свързани с него. "Ама аз не съм толкова дебел, колкото той ме изкарва", поясни премиерът.

"Искам да ми върви правителството. Аз работя по 20 часа на ден и след три години няма да ми се гледат някои хора, а те 17 години всеки ден ме питат аз дали ще се кандидатирам за президент, 17 години, бе братко", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На въпрос дали Лиляна Павлова ще бъдат кандидат - кмет на София, Борисов попита водещите на "Здравей, България" къде са чули това, а те му отговориха, че няма да си издават източниците.  "Данчето прекрасно се справя в София", допълни още премиерът.

Той обяви още няколко имена на кандидати за кметове от ГЕРБ - за Пловдив ще се кандидатира досегашният кмет Иван Тотев, за Варна отново ще се бори Иван Портних, а за Бургас – Митко Николов.

Борисов коментира съвместното съжителство с ромите: "Да ги избием не можем. Стават все повече. Не искат да учат, а ако учат - трудно учат. От векове живеем така".

Премиерът съобщи още, че няма да сменя министри в следващите няколко месеца.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отговори на няколко блиц въпроса. Той съобщи, че кредити няма, заплатата му стига. Премиерът призна, че от 15 години не е влизал в магазин и праща обикновено "детето да купи каквото е нужно".

На въпрос  дали е излъгал в последните 40 минути, премиерът отговори категорично с не. Призна обаче, че последно е излъгал здравния министър Петър Москов и разказа как и какво е станало. Борисов сподели, че се хващал на бас с Москов за резултати от футболни мачове. "6 - 7 бутилки уиски ми даде, милия", каза с усмивка той и добави: "Последната бутилка ми я прати с хапче за черния дроб. Сега пак ми дължи една бутилка заради мача Барселона - Ювентос".

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сподели още, че за последно е плакал при смъртта на майка му. Иначе не рева, каза премиерът.

Коментари

 1. 2015.10.16 | 13:26
  „И Ахмед Доган има расово четириного от Бойко Борисов. Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден преди 6 г. В началото палето дивееше на воля в сараите в столичния кв. “Бояна” на ул. “Стар беловодски път”. Очарован от подаръка, Доган кръсти кученцето Бойко. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник. Като поотрасна обаче, овчарката започна с белите. Чашата на търпението на Доган преля, когато хищната природа в кучето проговори и то подгони пауните в сарая. Птиците се разхождаха на воля в двора на комплекса. Четириногият пес обаче успя да догони един паун и го изяде. Според мълвата кръвожадната постъпка на овчарката вбесила Сокола и той скорострелно изпратил доскорошния си домашен любимец в изгнание. Преди време лидерът на ДПС разказа, че овчарското куче работи по специалността си – охранител. “Изкарва си хляба като охранява стадо. Нали е oвчapcкo куче”, зaяви Доган. Пpeз ceдмицaта Бopисов признa за инцидeнтa мeждy pacвия пеc и кpaлcкaтa птицa. В интервю за столичен всекидневник премиерът призна, че е подарил на Доган овчарка, а тя му изяла пауните. “Затова и предупредих Путин, че кучето много хапе и не трябва да има чужди хора в двора”, заяви премиерът.”
 2. 2015.10.16 | 13:26
  BOIKO PEDALA IZQDE HUQ NA DOGAN ! ADMINA E KURVA NA GROB
 3. 2015.10.16 | 13:26
  Гледах днес интервюто , Бойко не спря да лъже че сме били по-добре от Румъния и че сме се справяли добре с корупцията , на това може да се върже само някоя заклетa тиква !
 4. 2015.10.16 | 13:26
  Твоят асфалт сам изчезва, Тикво. Няма нужда да го махаш. Турците поне са умни и ни крадат интелигентно. Ти ни крадеш като последния мaнгaл.
 5. 2015.10.16 | 13:26
  Троле, спри да спамиш, истината си е истина и не можеш да я скриеш!!!!!!!!!!!!!! Сайта е много слаб по отношение на троловете, за което няма да влизам повече. Имам 1 впечатление - Борисов се държеше изключително агресивно спрямо водещите, не обясни какво ще се прави, как ще се намали проблема със циганите.. Не разбирам, каква е причината този "премиер" да е на служба, той се подиграва директно със народа. Всичко ще свърши в бг, колкото до мерките по границата - митничарите се подкупват за стотинки, даже престъпите групировки могат да минат от там, но това е друга тема.. Сайта е много слаб по отношение на троловете, за което няма да влизам повече. Имам 1 впечатление - Борисов се държеше изключително агресивно спрямо водещите, не обясни какво ще се прави, как ще се намали проблема със циганите.. Не разбирам, каква е причината този "премиер" да е на служба, той се подиграва директно със народа. Всичко ще свърши в бг, колкото до мерките по границата - митничарите се подкупват за стотинки, даже престъпите групировки могат да минат от там, но това е друга тема.. Сайта е много слаб по отношение на троловете, за което няма да влизам повече. Имам 1 впечатление - Борисов се държеше изключително агресивно спрямо водещите, не обясни какво ще се прави, как ще се намали проблема със циганите.. Не разбирам, каква е причината този "премиер" да е на служба, той се подиграва директно със народа. Всичко ще свърши в бг, колкото до мерките по границата - митничарите се подкупват за стотинки, даже престъпите групировки могат да минат от там, но това е друга тема.. Сайта е много слаб по отношение на троловете, за което няма да влизам повече. Имам 1 впечатление - Борисов се държеше изключително агресивно спрямо водещите, не обясни какво ще се прави, как ще се намали проблема със циганите.. Не разбирам, каква е причината този "премиер" да е на служба, той се подиграва директно със народа. Всичко ще свърши в бг, колкото до мерките по границата - митничарите се подкупват за стотинки, даже престъпите групировки могат да минат от там, но това е друга тема..
 6. 2015.10.16 | 13:26
  Тролът на герб е психопат, трябва да каже на шефът си, че истината се вижда! Бойко се държеше агресивно спрямо водещите, лъжеше и не каза нищо.
 7. 2015.10.16 | 13:26
  Ах гладният пак се появи.този 30 години гладувал,по 20 часа работи и 4 часа гледа футбол.да не е бил в ЩАО ЛИН и там да са го научили на тези номера.такъв лъжец и маниполатор като Бойко няма.Е този ще ни е.бе мамата запомнете!!!!!
 8. 2015.10.16 | 13:26
  Долен боклук, там поне минават десетилетия. На Черни връх метрото ти не издържа и година. Всичко което си строил, умира до една година заради кражбите ти.
 9. 2015.10.16 | 13:26
  ZASHTO MA TIKVO ANALNA OTKRADNA MILIONITE ZA MAGISTRALITE -NQMA I MESECI I SE RUSHAT I PROPADAT ????? KAJI MA KURVO ANALNA !
 10. 2015.10.16 | 13:26
  ами остави под асвалта и малко парички от крадените бе бойко.тяхната фирма печели отсечката за 60 милиона.дефакто реалната цена на тази отсечка е около 40 милиона.20 милиона си ги делят и една част от тях остават за изборите фирмата да плаща за закупуване на гласове.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.