Ген. Атанасов: В НСО събират информация за охраняваните, но не се знае за какво се изпозлва тази инф

  • 24 април 2015 07:57

  • 1723
  • 1
Ген. Атанасов: В НСО събират информация за охраняваните, но не се знае за какво се изпозлва тази инф
© Булфото

НСО е част от една система. Нормално е да имаме различия с ГЕРБ, иначе щяхме да бъдем една партия. От ГЕРБ предлагат да се запази статуквото в тези служби. Ние настояваме за реформи.

Това каза в сутрешния блок на БНТ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от Реформаторския блок, който коментира вчерашните препирни около Закона за НСО. От РБ не участвахме в гласуването по комисии за Закона за НСО. Имаме сериозни резерви относно този закон. Ще ви дам няколко примери. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от години се охранява, заради един измислен сигнал от преди години. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от също се охранява години наред, а той не заема никакъв пост в държавата. Комисията за досиетата се охранява от НСО. Това са недопустими неща. Има случаи, в които се измислят ситуации, за да се назначава охрана от НСО. Проблемът е, че в НСО се събира информация за охраняваните лица, но никой не знае за какво се използва тази информация, каза още Атанасов.

Аз няма да подкрепя Закона за разузнавателните служби. В малка България не може да има две разузнавателни служби. 10% от състава на армията са военни разузнавачи. Кого разузнават те? Тези две разузнавателни служби водят нездрава конкуренция, категоричен беше Атанасов. Твърде малко време е минало от назначаването на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за министър и не мога да коментирам нейната работа. В МВР имат да свършат много работа и трябва да получат подкрепа. Не трябва да бързаме с оценките. Докладът на ДАНС не е изчезнал. В него не се говори за КТБ. В този доклад от кумова срама са написани две изречения, че има някакъв риск за банковата система. Страшното е, че в периода 2012-2014 година в ДАНС никой не се е занимавал с КТБ. Не случайно съм казвал, че ДАНС е "спяща клетка". Сега мисля, че тази клетка ще се събуди, завърши Атанасов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1723 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.02 | 13:54

1
Атанасов,това че ти беше най-голямата слушалка в държавата,не значи че всички са такива! От псевдо-политици(бивши ченгета) като теб ми се повдига.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини